Navštíveno 1333x

Jsou signálové kabely Basic Reference 13350 (takto jsou označeny u Ryves - odtud je i mám) směrové nebo ne, jestli jsou tak jsem to na žádných stránkách nevyčetl a co se stane když je obrátím, a jestli nejsou tak proč jsou na nich šipky, kterých jesm si všiml samozřejmě až když byly zabudované, teď nevím jestli je musím vykuchat a otočit, díky

24.11.2007, 22:45 |
Aloo směrove asi budou... když tam jsou šipky :-) ale jak to nic neruší tak je nech jak jsou.
Petr UL: A proč si se rovnu nezeptal např. přes mail, nebo icq prodejce ???
reference je smerovka, osobne bych doporucil vyndat kabely a ntahnout je spravne, tedy sipky ve smeru od lepe kostreneho pravdepodobne od zesiku k HU... pokud ti ovsem nic nevazbi je to jen na tobe a pocitu z dobre dovedene prace
Fridom: protože tady na fóru mi může odpovědět nejen prodejce ale i někdo, kdo s tím má osobní zkušenost
michal_smsmsm: já nevím jestli mi to vadí,ještě nemám hotovou zástavbu v kufru, zesíky budou kostřeny na -pol příd. baterky a HU je kostřena standartně do kabel. svazku auta, takže šipkama od zes. k HU ? (abych měl dobrý pocit :)
no to mám radost, ale díky

25.11.2007, 13:59 |
koren a nebo natahnout + i - k radiu od baterky?
to vyjde nastejno, rozebrat to musím celý tak jako tak