Navštíveno 2029x

hosi chci koupit nove kompa rozhoduju se medzi focal K2P, Morel hybrid ovation 6 a Audio System x-ion 165....vase skusenosti s tymito repro?
focal...

AS...

morel...

čau, všechny 3 kompa mají své přednosti :-) KPčka mají vynikající středobas,ale po většině řezavé výšky, morel živé středobasy , dobré výšky a AS je takový střed mezi F a Morelama
Já bych do toho zařadil asi nejlepší průměr, u-dimension JR6 kompa, středobasy mají vynikající kick, výšky jsou na velmi dobré urovni

27.11.2007, 12:44 |
MaxxT :-)))

27.11.2007, 12:45 |
MaxxT jinak myslim ze tema morelama nic nezkazis ...
zkusenosti sice nemam ale vybiral bych mezi focal a morel
stewe21: kup morely, budeme zkoušet , komu hrajou líp :-))))), taky o nich premýšlím a dost vážně ;-)

27.11.2007, 18:06 |
mendo jednoznacne hybridy a dat to na dls ra20 alebo A3 A budes inak vysmaty!

27.11.2007, 18:29 |
Komba Hele prosim napiš mi link na ty morely.....mockrát dík

27.11.2007, 19:46 |
mendo velka vyhoda morelov je ze vyskac ma delicku uz od1800hz!!! ofic.stranka
[ Link ]

27.11.2007, 19:48 |
mendo Inak nenapisal si aky mas zos.pripadne aky chces lebo to je dost podstatny argument morel chce nieco ine ako focal
2 stewe21: psal jsem ti na maila
asi bych volil Focal na druhem miste Morel a treti AudioSystem (ale teda ty bych chtel slyset)
2 ryves..dik za mail,je rozhodnuto budou morely. A zesak? asi neco od audisonu,jeste taky nevim...
stewe: a že vím co ti psal Milan? :-))))))))))))))) a zesák dej fakt kvalitní, já taky beru jeden dobrý kousek :-)

27.11.2007, 22:37 |
MaxxT stewe21 ... zeptej se mishana co za zesik :-D

28.11.2007, 10:39 |
mendo na hybridy dls ra20 alebo A3 tie dokazu poriadne rozhybat stredobasy
2 mishan....asi vemu neco od mb quartu :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
:-))))))))))))))))) LOOOL, tak to by bylo moc :-D
2 mishan...proc moc? ty si chtel skusit komu to bude lip hrat :-)))))))))
mishan a stewe21: že byste vozili v kufru dvojčata?
peta r19...nooo mozny to je ze budem vozit ale ne v kufru ale ve dverich :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
stewe: jj moc jako že dooobree :-) ;-)
no v kufru nee, to je fakt, ale dveře 100% =o))
ještě stejnou HU a konieec :-))))
2 mishan....no ak sa to podari tak budu dvere a mozno aj zosik...potom kupim G2 a spravim modry interier a budeme jasny
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
nene, nech G1 a pekne ju vymazli ;-)
neboooj moj g1 bude este dlllllho,uz je v plane stelovak,optika, a ine vecicky :-))))))))))
:-)