Navštíveno 2305x

Tak jsem si trošku hrál.

domečky pro výšky

28.11.2007, 14:47 |
Směty Ahoj prosímtě měl bych dotaz ty kryty na středobasy byly u repra nebo jsi je koupil zvášť? Líbí se mi mohl bys mi poslat odkaz a nebo info kde jsi je koupil? Díky
vypadá to pěkně.
krytky sou origo

28.11.2007, 14:51 |
Směty škoda, vypadjí fakt moc pěkně :o(
Opravdu pěkné Nemáš foto z výroby? Kdyby jsi nebyl proti že bys to sem hodil nebo aspon poslal do mailu

28.11.2007, 15:43 |
Smrada (M)
Smety: Ta mrizka je origo Rockford Fosgate k tem reprakum

28.11.2007, 15:44 |
Směty díky zkusím vyhledat jestli se neprodávají zvlášť.

28.11.2007, 15:47 |
Smrada (M)
Zkus Rapid Autohifi pan Soukup. Ten dela hodne RF
směty a proč si něco nenavrhneš a neuděláš? na CNC děláš tak bys moh bejt originální

28.11.2007, 16:02 |
Směty | Upraveno: 2007-11-28 16:02:45
Kallin: mohl, bych si udělat, ale tyhle se mi líbily a dělám si distribuční blok asi rok chybí mi udělat jen díry pro kabely, závity a drážka do deklíku za rok je to humus. Pro sebe dělám až když vyjde čas většinou ostatním a pak to tak dopadá. :o(
jj mřížka je origo takže koupit jedině repro
jinak to je T162S Rockford fosgate
j jinad díky za kladné ohodnocení

28.11.2007, 16:38 |
Směty jsem ty repra už našel, ale kvůli mřížce celé repro kupovat nebudu, asi mi nezbude nic jinýho než si něco udělat. :o(
potažení folii na závěr

[ Link ] třeba tady je koupíš ale jen mřížku neseženeš kamo

28.11.2007, 16:44 |
Směty repra jsem našel, ale ty mám si myslím docela v poho, ty mřížky se mi fakt líbily, ale třeba něco vymyslím, jinak díky za info.

28.11.2007, 16:52 |
clown prosim ... co je to za "folii" ?
taky bych měl zájem o to, jak se dá sehnat nebo kde jsi sehnal folii , foliovník na zahradě se bude stavět po vánocích :-)
No já ji kupoval někde v hornbachu.
Jo a dá se koupi ve více vzorech. třeba i jako karbon.
Směty: máš ICQ ohledně těch mřížek

28.11.2007, 17:56 |
Směty Enismo: Jsem odpověděl.
použil si tmel nebo laminát?

28.11.2007, 19:33 |
woody šikula!!
moc pekny...a ta folie me taky docela zajima
super věc! :-)) Hezký zpracování a velice dobrá inspirace THX :-)
moc pekny!!! takova decentka!
Vypada to super!! No jo,nekdo si dal zalezet :))

29.11.2007, 00:17 |
Sodom Moc pěkná prácička:-)
Georgeeino :
Good prace. Vypada to luxusne. Sedej tam!
přidám fotku na autě :-))

Moc pěkné, taky budu dělat něco podobného, ale budu dávat imitaci karbonu tak jsme na to zjedavej.
Jinak jakej byl problém tak nalepit tu folii ?
Krásné. Ta fólie - udrží se tam, když třeba bude léto?

29.11.2007, 18:54 |
fabi tsíííííí woe,hmmm,moc pěkná prácička....líbí se mě to moc ... budu dělat nový bordy na feldu,takže je to super inspirace...
No folie asi tak, ta karbonová je trošku problém je moc jemná a může se kroutit proto jsem voli tuhle je taková mohutnější a lépe se tvarovala. Pokud to nejsou šílené tvary a pohraješ si stim tak to celkem jde. Ale chce to horkovzdušku.
Díky, až nafotím stavbu kufru tak to tady dodám. Ale ještě není hotový a vzhledem k tomu že ho dělám potřetí tak ho asi nikdy nedodělám.
otázka - čím jsi to tvaroval? nějakým tmelem? děkuji
no už se to tu řešilo stačí číst ale použil jsem laminát
no už se to tu řešilo stačí číst ale použil jsem laminát
moc pěkná instalace, můžu se zeptat kde se dá sehnat to potahovací "plátno" a nahoře je něčím nasvícený že má jinou bervu? a jak to drží na původním tapecu?

03.12.2007, 15:38 |
Marv Je to hezký. Má to vlastní ozvučnici nebo si to nějak dokázal propojit s dveřmi?