Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jak vyřešit

o Navštíveno 1540x o
o 28.11.2007, 20:43 | Bo
Jak vyřešit hudbu do passata kombi B5. Kufr musí zůstat plně použitelnej. Takže nejspíš jen předek. Zasík mám
[ Link ]
takže bud v můstku a všechno hnát do předků nebo předky a něco do zadních dveří. Nevím co je lepší. SW by asi nebyl kam dát.
A pak kam umístit zesík jelikož kufr musí bejt funkční?
cenová relace za repro tak do 7000 když by byly dvoje tak max 10 000. Jde mi spíš o řešení a zkušenosti zda je lepší to hnát jen do předku nebo i dozadu než o typy na repro.

o 29.11.2007, 01:16 | Olda
Asi bych to udělal tak, že dva kanály by šli na předek, pak druhý dva do můstku na SW kterej by byl v podlaze, pokud by se vešel a šlo to tak udělat.. mno a zesik pod přední sedačky.. kufr by Ti zůstal použitelnej.. Je to jen můj názor, takže se tím nemusíš řídit ;-)) repro na zadek je podle mě i zbytečný.. raději kup lepší na předek, ale jaký to Ti neporadím..
o 29.11.2007, 07:13 | cendler
Mám taky passata, ale budeš mít asi malý problém, jak píše Olda zesík a sw pod sedačky nedáš není na to místo.
Já bych dal na přední kanály určitě nějaký kvalitní kompa a do zadku je to zase podle uvážení jestli tam někdo sedí nebo ne, já jsem dával taky kompa, ale stačily by tam koaxiály. Teď ten zesík bych se snažil dostat do kufru na stěnu jak máš lékárničku, je tam dost místa pro něj a nebude ti tolik zasahovat do kufru.
A nebo teď jsem viděl v inzerátech někdo prodává komplet repra od Canton Pullman RS 3.22(tím nechci nikomu dělat reklamu), ale tobě by se to krásně hodily, skvělí repra za dobrou cenu, výšky a 16cm bych dal do předních dveří a ty 22cm napasoval do zadních a myslím, že by jsi byl spokojený, ale zase hrálo by to jen ve předu a vzadu by si měl basový základ
o 29.11.2007, 10:45 | Bo
do podlahy v kufru nic nepřijde bude to sloužit jako stěhovák a taxik :)

má někdo zkušenost s tím to prát všechno v můstku jen do předků?
o 29.11.2007, 10:47 | clown
hele a co koupit ty maly PDX Alpiny ???
o 29.11.2007, 14:31 | Bo
clown: ty neznám ale mrknu na to večer ted není čas
o 29.11.2007, 22:24 | Bo
clown? PDX od alpiny je zesík ne?
o 29.11.2007, 23:45 | Deaf.as.a.post
o 05.12.2007, 15:38 | Bo
šel by nějak přidělat zesík na stěnu s motorem pod palubkou? Nějak hezky né na hulváta :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4428 sekund.