Navštíveno 1706x

ahojte všichni, mám škoda octavia 1,6 a v něm jeden zesik 1x500RMS a druhej 2x300W k tomu repro magnat a subeofer Magnat.Magnat 1x500W a repro Magnat 2x200W.Radio Pionner,kabely silné,Kapacitor Toxic 1F.Problém je v tom že mě pořád blikají světla když to solím na max. koupil jsem si kvůli tomu ten kapacitor a stejně nic sice zlepšení ale pořád to trvá.Co dál koupit?

28.11.2007, 22:09 |
Směty jaké máš napájecí kabely pro zesíky?

28.11.2007, 22:28 |
Tony (M)
Spatne ukosteni.
To je tady pořád dokola. Chce to dobrou baterku,pořádnou kabeláž. Jestli máš slabou baterku tak ti ani cap. nepomuže!

28.11.2007, 22:48 |
Tony (M)
ocisti poradne kontakty na baterce, vcetne ukostreni zesilovace i ukostreni baterky (poradne obrousit lak na miste kostreni), ocisti kontakty na altiku, prekontroluj vsechny ocka na kabelech, a taky zkus baterku dat na nabijecku, prece jen altik neni nabijecka, treba se to zlepsi,

28.11.2007, 23:30 |
hoff Jako Tony, hledej!
Ale malinko mam takovy poznatek - evropske vozy vs. japonec. U japonce sem malokdy videl ze by nejak vyrazne blikaly svetla i pri zachovani temer origo ukostreni a kabelaze...oproti evropskym autum, kde tento jev dela kazde. Beru prumernou instalaci, zadne extremni prewofrovane. Z toho plyne ze japonec ma lepsi elektriku nez evropa??? Co vy nato, jakou mate zkusenost? Mam Forda a Mazdu doma, takze nejsem zaujatej :)
hoff: neco na tom bude:o) rencek blika Kia ne:o)Opl a pazout taky a suzuki zas nic:-( asi tam neco na pravde bude:o)
japonec už asi předpokládá že v ČR se bude do auta davat hudba.. no jednoduché počty :-)
Ono Japonci toho mají více vychytanějšího...:-)
Japonec Forever!:-))
Jinak pořádnou kostru zesíku-pořádnou kostru baterce a veškeré oka a vidličky na napájení proletovat-očistit a řádně utáhnout....:-)

29.11.2007, 08:31 |
Smrada (M)
Ja nevim, mel sem v aute skoro 3/4 kw bez kapacitoru a svetla mi neblikali :o))))). Zaklad je hlavne kvalitni baterka

29.11.2007, 11:16 |
alfik ja mam v aute 1KW bez kapacitoru a scetla tez neblikaju.treba asi novu baterku nejaku slusnejsiu.a hlavne prekostrit baterku jake kable mas tahane k zosiku to je fuk ked ti blikaju svetla.napis jaku mas baterku jaka je stara a jakym kablom je kostrena

29.11.2007, 15:07 |
hanzi kdyz dam nejakou silnejsi baterku do auta kuli hudbe zvladne to pak altik vubec dobijet?

29.11.2007, 15:13 |
Smrada (M)
hanzi: Ja nemel "silnejsi". Mel sem stale v Tigi 44 Ah, ale Stinger se zkratakem 660 A/5 sec.

29.11.2007, 15:26 |
dddd COKAPID: a tobě vadí,ze ti blikaj světla?
chce to poladit instalaci tam jsou vždy největší problémy
Tak to že mě světla blikají to mě vadí při jízdě...no baterka má 44Ah Baneer.Když ji nabiju bliká to o poznání míň.Kolik má ten kapacitor vlastně ukazovat?

29.11.2007, 21:01 |
dddd hele ted beze srandy, když uděláš vše co ti tu poradili,tak budeš OK
No rozhodně jestli tam máš baterku 5 let starou tak bude asi dead a chce to ukostřit taky baterku kablem co máš jako plus. Taky mám ten problém ale mám trošku větší odběr. Kapik nepomáhá stimto problémeme.

30.11.2007, 08:28 |
Olda kup novou baterku, dej pořádný káble, pořádně to ukostři a nebudeš mít problém! mě neblikaly, ale shasínali.. dal jsem maxximu 900DC, 120A altík, a pořádný káble a ikdyž to solím na max, tak to ani neblikne.. výkon výkon tam je asi 1.5kW rms takže nic moc, ale stačí..

30.11.2007, 08:42 |
hanzi takze kvalitni baterka pomuze, kdyz tam nemam zadnou moc silnou hudbu a kably k zesu mam tazeny primo od baterky + i - ?
ted mam 66ku ale je mam ji jak auto 3 roky a asi uz nebude nic moc a na jaro jsem chtel kupovat jinou. Co byste doporucili tech lepsich jeste nejak rozumny cena/vykon ?
jjj baterka je zaklad, take jsem to resil ... ja jich mam 5 bo jistota je kulomet :c)))

Tazzzz - co ty odkryté + poly , že se nestydíš :-))
Woe to je foto ješte v polotovaru :c))))))))))))))) Nesssér. Za napajeni a kabely jsem mel vždy fuuul body :c)))
cokapid: treba je cely problem jen ve slabem ukostreni baterie, na tohle prijdes velice jednoduse, nechas hrat muziku, aby ti blikaly svetla, vezmes, idealne, startovaci kabel a propojis s nim minus pol baterie a kostrici bod, pokud blikani prestane vis, kde je chyba, pokud neprestane chyba je jinde.