Navštíveno 1463x

29.11.2007, 09:12 |
zabit hoj ve spolek, jsem majitelem Peugeot 306 a nejak mi nevyhovuje standartni radio, tak jsem se porozhlednul po netu a nasel jsem
[ Link ] tak by me zajimalo jestli s tim mate nekdo skusenosti nebo nejaky vas nazor

29.11.2007, 12:08 |
Zip myslím, že s tímhle tady zkušenosti moc lidí nebude mít, pokud vůbec někdo.
Já osobně bych do toho rozhodně nešel a ani bych o tom neuvažoval. Mě tyhle podezřele levný a žázračný věci nějak odrazujou.
Takovýhle shity rozhodně nebrat ;o) !!! Když něco v tomhle stylu tak rozhodne JVC. Tento model
[ Link ] a nebo tento
[ Link ]

29.11.2007, 15:17 |
hanzi | Upraveno: 2007-11-29 15:19:50
zabit: no popravde ta kvalita neni tak nejlepsi, ale mel jsem neco podobnyho, i designove. Hralo to docela dobre ( ale treba se starsi alpinkou co mam ted se to neda stovnat) jestli tam pise ze to umi i TV tak s tim moc nepocitej to bys musel mit dalsi antenu, ceda ani divka mi nepreskakovaly, zeptej se ho kazdopadne jak je to se zarukou a jak rychle je schopnej resit reklamace... jo taky ovladani bylo jaks taks... ale treba klipy jsem musel poustet pres dalkac jinak to bylo naprd... proste cinsky. jinak mel jsem to v cabriu a kdyz na jare na to zasvitilo slunicko tak vidis prd... je pravda ze je to za jinou cenu naz to JVC ale kvalita je taky jinde.
Taky rozmery to ma vetsi nez klasicky radio... do ramecku to zasunes, to jo ale kus precuhuje ven a jakoby nahoru, nech si poslat forku jakoby zestrany.
jinak jsem s tim byl i spokojenej, jestli na to da zaruku 2 roky a bude schopnej to vyreklamovat tak proc ne.
Zase na druhou stranu vyuzijes to? jestli to neni zbytecny? v tom pripade bych volil nejakyho levnejsiho alpine nebo neco tak

29.11.2007, 15:21 |
hanzi jeste taky bych zapomel, co mi vadilo... pri pustenym radiu, na to jak byl velkej displej to melo jen modry podsiveni... proste svitilo to modre a v tom tech par cislicek frekvence.. to opravdu odrazovalo :-(

30.11.2007, 10:10 |
zabit dik moc za radu JVC je fajn ale trochu jinde s cenou, spis mi poradte neco co dobre hraje a pokud to umi jen CD tak at to je tak do 3000, jinak thx za nazory, asi do nej nepujdu
zabit: zkus pohledat na e-bay starší model od JVC a máš to ;o) ! Občas se neco objeví za good price ;o) !!!

30.11.2007, 14:38 |
zabit no koukal jsem tam ale nejak se v tom moc nevyznam, funguje to jako aukro ?? jak je to se zasilanim do nasi republiky ?
Nějak tak ;o) ! Ze zasílání do ČR neni problem ;o) !

30.11.2007, 17:02 |
zabit dam na tve rady, jen doufam ze mi mysto luxusniho JVC neprijde chleba s maslem :-D

30.11.2007, 18:32 |
hanzi no popravde je to podle prodavajiciho... napred zjistit jestli to vubec do cr posle a kolik bude stat postovny.... no a taky ti muzou naparit clo. vetsinou chtej platit pres paypal a na to potrebujes nejakou embosovanou platebni kartu a tak... takze napred zjistit ty veci kolem

30.11.2007, 18:55 |
zabit hanzi tak jsem se radoval jak to je jednoduchy :-D zmenil jsem nazor :-(
divam se na aukro a ikup ale nejak me nic nezaujalo, chci radio s koleckem a na Mp3 aby hralo tak nak jaks taks :-D
ozvi se mi na ICQ, možná bych Ti pomohl...

02.12.2007, 21:11 |
zabit dik za podporu ale meni se situace, tudiz uz nemam zajem, ale velmi si cenim tve pomoci, fakt dik
Přes e-bay neni problem. Platíš normoš bankovním převodem a z DE clo neplatíš !!! Jestli chceš víc info tak ICQ pod nickem ;o) !!!

03.12.2007, 13:53 |
zabit spis bych tuhle konverzaci ukoncil nejak me na to radio presla chut, ted mi porat neco drnci v zadnim repru a jsem z toho celej na nervy neda se to poradne vosolit :-D
to uz bude asi po smrti ne?

16.12.2007, 19:34 |
Fipo kámoš si tuším tohle dývko koupil a říkal, že zvukově je to naprostej shit i v porovnání se starou Sonkou....
k ebayi: neboj se toho, ale radši si vždycky pořádně pročti celý komentář k aukci a mrkni se na hodnocení prodejce...já si takové DVD rádio koupil přes ebay a nekouknul jsem na hodnocení prodejce a DVDýčko mi ani nedošlo...