Navštíveno 1679x

30.11.2007, 22:48 |
Lamma Prosím o radu. Chci si koupit komponentní repro + koaxialy do zadního plata v ceně tak 10-15.000 korun. Tak nějak přemýšlím mezi Rodekem a Em-Phaser. Je to dobrá volba nebo se mám vrhnout po jiných? Dík

01.12.2007, 09:37 |
Zip záleží co od toho očekáváš, čím to budeš pohánět, co posloucháš...

01.12.2007, 09:45 |
mendo za 15tis. mas kvalitne kompa + wofer

01.12.2007, 10:22 |
Lamma No, mám to k rádiu pioneer 7900 UB. Chci kvalitní zvuk. Zesilovač + woofer koupím po novým roce. S hudbou je to složitý, kromě dechovky a takových okrajových věcí téměř všechno, od techna až po opravdu heavy. Jde mi o výběr dobré značky, aby to hrálo fakt kvalitně a obávám se, že za 15000 kompa,něco na plato, woofer a zesík opravdu nepořídím.

01.12.2007, 10:27 |
DaveX Kámo kdybys viděl co hraje mně v autě za cca 6l tak bys čuměl. Za 15000 ti to bude bohatě stačit.. Sry za OT
za 15 tis....se dá pořídit hodně...ale záleží na tobě:)

01.12.2007, 11:13 |
jute Lamma: Za 9000Sk by som mal pre Teba úplne nové 2 páry Morel Tempo 6", najlepšia varianta v danej cene a veľmi rýchlo zabudneš na Rodek a podobne..:-))
[ Link ]

01.12.2007, 12:57 |
Lamma DaveX: Nevim co je OT :(((
myrafell: Já vím, že záleží na mě, ale ptám se, co je dobrý, takže odpověď :záleží na tobě, je mi k ničemu. Nebylo něco konkrétního? Díky
2Lamma...no ono to vlastně ale je pravda...všechno je na tobě a odvíjí se to na co to třeba chceš, jestli SQ nebo SPL.....co posloucháš.....jestli chceš nějakou nenáročnou zástavbu nebo něco tak.....:)

01.12.2007, 15:33 |
Lamma Teda tebe bych nechtěl mít za učitele. To jsou rady za všechny prachy. Já tomu nerozumím, proto se ptám. Myslel jsem, že třeba bude někdo té dobroty a napíše že tohle a tohle je dobrý proto a proto nebo támhleto je naprd nebo dá se udělat tohle nebo toto. Když to napíšeš tak jak si to napsal, tak to bude asi stejná pomoc, jako když se křováka někde ze savany zeptáš jestli chce mobil s infraportem nebo s bluetoothem.
Lamma: krovaci lol
1a) ujasnil bych si vyslednou cenu celyho autohifi v aute jakou do toho chces vrazit
1b) tim ti muzeme poradit jestli tak drahy repro vubec pro tebe ma cenu - sam pises ze tomu nerozumis
2) zalezi jestli si to budes delat sam (jestli na to mas zkusenosti, zrucnost, prostor a cas) nebo to nekoho nechas udelat, prece jen to bude taky neco stat
3) jak velky upravy hodlas podstoupit - zalezi jaky mas auto a a co vyberes a jestli se to tam vubec bez uprav vleze
4) bez kvalitnich zesilovacu, tlumeni a hlavne poradne instalace nebude kvalitni zvuk - repro v dane cene degradujes
5) ke kvalitnim repro i zesilovacum umerne roste cena montazniho materialu - nezanedbatelne polozka
5) chci tlak nebo spis kvalitu nebo neco mezi
6) dalsich X veci ktery vyplujou napovrch pozdeji :-)
7) popis nam bod 1) a uvidi se co dal
Abys nerek ze ses nedozvedel nic konkretniho, osobne bych se na zadni repro do plata vykaslal, kdyz chces sub, ale ne kazdymu se libi, kdyz slysi hudbu jen zepredu.

01.12.2007, 17:41 |
Lamma Mno, takže celková cena včetně zesilovače a subwoferu do 35 tisíc. Sám to dělat nebudu, rozhodně to nechám na někom kdo to umí. Ten woofer spíš menší na dokreslení, nechci si vystřelit mozek z hlavy. Končně se to tu někam hlo, uf.

01.12.2007, 17:43 |
Lamma Jo a auto je třídveřák A3.
voli bych kombinaci predni repro + subwoofer, montazni material tak 4000,- tlumeni prednich dveri 3000,- ozvucnice 1600,- pokud nekoupis sub zrovna v boxu. Kolik stoji prace za takovou montaz nemam predstavu, dejme tomu 4000,- = 4+3+1,6+4 = po zaokrouhleni 13 takze na komponenty si myslim s prehledem mas 22 000, vybral bych kvalitni 4kanal tak za 10ku a zbytek na woofer a repro, co konkretne to uz je na osobnim vkusu, vyrobku je prehrsel
repro tak 5000,- sub taky tak 5 000,- to uz ti doporuci nejaky prodejce nebo ten kdo ti montaz bude delat, popularni v posledni dobe je treba hifonics

02.12.2007, 13:07 |
Lamma OK, dík moc, ještě otázečka, je nutný aby repra, sub i zesík byli od stejnýho výrobce nebo je to možný kombinovat?
Muzes to kombinovat jak chces, Dnes je tech vyrobku od jedne firmy tolik ze si muzes vybrat komplet od nich a neni nutny to kombinovat,
drzel bych se znacek o kterych se tady pise v dobrem slova smyslu (napr alpine, dls, rockford fosgate, hifonics, rainbow, jbl, udimension, focal, helix, mb quart)
Dobra kombinace by taky mohla byt dva dvoukanalovy zesilovace, dostal bys ve vetsine pripadu vic vykonu na basak, nez z jednoho 4 kanalu. Je to na delsi povidani, napis nekterym prodejcum a oni ti neco doporuci a pak vyberes co by se ti libilo. Je to i vzhledu, zesak muze byt kvalitni, ale kdyz se mi vzhledove nelibi, tak sahnu po jinym v dane kvalite atd. Dnes je toho na ceskym trhu mrak.