Navštíveno 2264x

tak sem asi pred mesicem a pul rozprodal komplet hudbu a nastaly dny a večery plné vybírání,prolejzání inzerátů,shopů a obepisování hifistů i tady jsem vkladal nekolik inzeratu kde sem potreboval poradit s vyberem jednotlivich komponentu nebo kde sem se poptávál po různých sw,zesilovačů a rádií.Po dlouhem výběru sem konecne dospěl k závěru.SW jsem poridil Audio System 12 PLUS BR po nekonecnem přemeřování kufru mého matize nakonec SW do kufru vlezl a to jeste se značnou rezervou.tímto chci poděkovat pietrovi za skvělou spolupraci a vyřízení obchodu a uz muzu uklidnit majka-foxe kterej uz ze me byl značně na nerva ze uz nevim co chci :-D tak snad z konecneho vyberu nebudes zklamanej :-)) jako dalsi prisel na řadu zesilovač s ním to bylo asi nejhorší jak ve výběru tak v nakupování.Výběr byl opravdu krutý páč jsem mel nespocetne mnoho nabídek a vybírání kterej nejlépe a za nejlepsi penize nakrmí muj SW nebyl lehký. Nejprve jsem se priklonil k zesilovači Carpower HPB 1502 který jsem sehnal u uzivatele Ejkmi který mi ho bez problému a za krásnou cenu 1700+ pošta odeslal jenze zesilvač se mu po týdnu a kus vrátil domu s dírou v krabici a i zesilovači nastestí ho mel pojistenej na 2500,- takze z toho zle nevyšel ale ja měl po zesiku tak zacalo schánení a vybírání dál nejvetsi dilema bylo rozhodnout se mezi mac audio Z2200,dalsi nabidkou na HPB 1502 a zesem od hifonicu a zacal me tížit čas páč jsem v pondeli pred pred týdnem byl bez zesilovace a kabelů a pátek uz jsem potreboval mit vse u sebe.Hifo by se ke me do patku nestihlo dostat tak sem ho musel vyloucit poradil sem se s pár lidma nekteří rikaly ze radsi Z2200 a nekteří ze HPBčko kvuli prijatelnejsi cene a rychlejsimu obchodu (PPL) jsem koupil HPBčko nové od káji (cts.cz) ze šopu za 2400 s poštou pro kabely jsem si zajel k nám do hifi shopu,chtel jsem puvodne 35qmm ale bylo mi receno ze bohate staci 20ka rádio bez vetšího vybírání a váhání bylo vybráno Panasonic CQ-C70303N za které děkuji Frostovi (šlape výborně a bez problémů) no minulý týden v pátek jsem se vrhl do instalace a celkem dost byl nadrženej co to s malym matizem provede.Po namontování a zapnutí jsem se nestačil divit v matizovi nadskakuje i palubovka coz nevim jak je možné :-D vím neni to žádná hight-end sestava ale myslim ze oproti magnatu ultra 300 zesilovaci visonik a radiu sencor sem si dost přilepšil :-))
majk fox: jestli te jeste stále zajíma jak to v tom matizovi hraje tak pořád čekám na tvojí navstevu :-))
jinak jeste je na řadě kapacitor kterej tady na foru nemuzu od nikoho zaboha sehnat :-D novej za 1500 ce mi kupovat nechce ale asi k tomu dojde ze si pro nej zajedu do hifishopu tu u nás,pak už bude hifi skoro kompletní,ještě na mě u víti megáneho čekaj kompa od hifa pro ktery uz bych si taky mel zajet a z auta vyhodit ty koaxi od sony :-D až to bude kompletní chvili si to uziju v lete na mimoni si to jen tak pro radost nechám změřit jestli to aspon 50db udělá :-D a pak přijdou na řadu sonici který už si slibuju hodně dlouho :-)) no myslim ze uz sem to tu zas*al až moc ted uz to nechám na vás aby ste to tu za*írali :-DDD
[ Link ] točeno telefonem kterej ty rychlejší pohyby trochu nepobíral
foceno za šera telefonem takze taky celkem k hov...

timto prizpevkem chci velice poděkovat všem 3 osobám od kterých jsem jednotlivé komponeny kupoval jednání velice ochotné a supr,věci fungujou jak maj a ja jsem nadmiru spokojen :-)) díky!
vic foto..a bacha at ti auto nezačne skakat jak gumovejmedvidek s tema sonicama...
jinak hodne dobre..práci čest

01.12.2007, 17:05 |
dolph to bych neveril co se do tak maleho auta (kufru) vleze :))
jinak me zajima jedna vec (vim ze uz se to tady resilo) ale jak se jmenuje ta skladba co ti hraje díky.
Nečetl jsem celej tvuj příspevek je to moc dlouhý :-)) jen si myslím že ten woofer by si zasloužil trochu víc výkonu.

01.12.2007, 18:46 |
hoff Mazec, takovou obrbednu tam narvat :-D ale taky si myslim ze by to sneslo silnejsi zesacek. . .driv nez ty sonicy
perfekt - jak jsi spokojeny s tim autoradiem? co jsi mel predtim?

01.12.2007, 20:14 |
Prady dolph: je to Bass I love you- od BassMekanika
P3RF3KT: jako hodně slušný :)))
no bednička hezounká...ale chtělo by to jinej zes..:)ale jinak super
pěkný ale ten reprák potřebuje příkon chtěl bych to docela slyšet :)co s ním dělá ten carpower!
Tak gratulace pane:-)) Konečněěěěěě:-))) Tak to musím slyšet:-)
A stím zesíkem, HPB má naměřeno 333W do můstku, takže zatím stačí:-))
zesik staci ale vim ze vice vykonu by mu neuskodilo :-))
to spirit: zvedni svuj pražskej zadek a prijed do usti :-)) ukazu ti co s tim carpower dělá :-))
foxi na tebe cekam uz peknou dobu tak taky koukej osedlat svuj vozejk a dorazit do usti at ti konecne muzu ukazat jak to hraje :-))
mr.brian: s rádiem sem nadmiru spokojenej opravdu si nemuzu stezovat, predtim sem mel sencora mel vsechny zakladni funkce,mp3,na usb a karty ale kvalita zvuku na hovínko tak šlo z domu protoze kdyz uz se menilo tak komplet :-))
dolph: jj presne jak pise Prady to je ona
sem zase u Verana tak pisu pod jeho nickem pac sem linej se přehlašovat :-D P3RF3KT
jo Piskotek: vic foto mam doma až tam zejtra dorazim tak je sem klidně nahážu mas nake specialni prani? :-D
P3RF3KT - kua už jsem myslel žes na me zapomel...nevim chtel bych to videt na vice fotkach a kdyby byly kvalitnejsi nevadilo by..Práci čest
vice fotek neni problem ale kvalitnejsi chlape asi moc nebudou pac digital nevedu jenom tel. a s tim toho moc nevyčaruju....
Pisnicka je ode mne ze?!))))))Ale jinak parada co se do takovyho prcka vejde!)))Jsem zvedavej na sonici!!!
Megaloman: no jiste ze je od tebe :-)) P3RF3KT
A jak si s touto znackou spokojeny?Myslis ze je lepsi nez Carpower?Ale poradit muze i nekdo jiny!)
Nevim no az pak za nejaky cas budu kupovat zase muziku tak abych vedel!Jak je to s kvalitou?A pro P3RF3KT jak hraje tento tvuj sub?
se prijed podivat :-)) v matizovi hraje neskutecne dobre auto jak je maly a jak mam otevrenej kufr tak to dela slusnej bordel od carpoweru sem slysel jen sonici a to urcite lepsi neni to je jasny :-D ale ja sem spokojenej a myslim ze i spousta dalsich lidi znacku audio system pochvali :-))
Mno jinak mam nejaky novy testovaci pisnicky tak se pak ozvy na icq a muzu ti je poslat!Pokud je nebudes mit!)))Zatim Zdar
hele tu skladbičku bych ocenil.... kdybys mi ji mohl poslat plz.Kontakt pod nickem thx
taky bych poprosil ten song do mailu
2 perfect: jj kompa tu mas, se pak stav, sem na to zvedavej live
tomu se rika plnej kufr muziky :))))
víťa: jj cca za 14dni a nebo hned po vanocich bych se stavil live ti to samo předvedu ale ty mas moc rozmazleny uši takze necekej zadnej zazrak :-D

03.12.2007, 21:07 |
dolph ja jsem song nikde nesehnal.. tak teda moooooc prosím do mailu anebo icq anebo klidne tady
[ Link ] díky mnohokrát
si vlez na icq a ja ti ji poslu
No konecne,paráda! Vypada to good at slouzi! =o)
konecne co :-)) taky uz sem byl nedockavej :-)