Navštíveno 1350x

01.12.2007, 17:13 |
dolph caute.. ted jsem známému dával do Á trojky nove radio a vyskytl se takovy maly problem .. radio nejde úplně celé zatlačit do ďoury z důvodu ISO konektoru a RCA kabelů.. nevíte jak to mám vyřešit? čouhá asi tak přibližně 3mm. zezadu jsem se ke kabelům nemohl dostat. a kabel k anténě je tam tak nešťastně krátký že nejde předem ISO zastrčit do nějaké skulinky a pak zapojit ant. + ISO .díky za jakoukoliv radu.
je tam takovej plastovej plát vzadu na prostředku, ten sem demontoval sekáčkem :o) a hned je víc místa, sice to pořád neni ideální, ale vešlo se tam toho až až, takže asi tak

01.12.2007, 17:31 |
dolph no taky mě to napadlo vzít něco a vzadu to rozkuchat ale majitel auta seděl vedlě mě a nechtěl bych vidět jeho výraz v obličeji kdybych mu začal z palubovky tahat kusy plastu :))
s tímto problémem jsem se setkal už i u octavie.. tam jsem to kombinačkama vytrhal a byl klid..ale majitel octy byl hoodne daleko ode mě :D
no tak neni to vidět, tak se zeptej jestli mu je milejší to, že mu bude čučet rádio 1cm ven :o)
No já to u SKIDova passata řešil rozbrusem. Jinak nevím jak přesně je ta A3 udělaná,ale nám pomohlo vyndat si ovládání klimy a tudy jsme si tam ty kabely porovnaly...