Navštíveno 1174x

02.12.2007, 20:10 |
Lacif mam audioson lrx 1.400 a 4.300 - 35 mm2 napajaci kabel podla vas staci? este jedna otazka - ci kapik mam si dokupit alebo nie ??

02.12.2007, 21:19 |
P@vel Kondíkem podle mého názoru nic nezkazíš. Já mám Lrx 5.600, kabel 35mm2 a 1,2F kondík a pohoda.
Za ty peníze co dáš za kap. si kup lepší baterku.
tak to bych tu baterku za cenu kapu chtěl vidět:-))
Kapikem urcite nic nezkazis, ale podle me zbytecnost, kdyz byla dostatecna kabelaz (coz 35qmm na tohle by mela byt bez problemu), ukostrena i baterie a od altiku na baterii byl pouzity stejny prurez kabelu, tak jsem nikdy nemel problem...
Kamil: myslim ze klidne lepsi baterie = nova obyc s vetsi kapacitou :)

03.12.2007, 11:36 |
Lacif baterku uz si vybavujem optima yellow top 55 - ku - tak potom kapik uz asi nemam davat??

03.12.2007, 13:15 |
jute Lacif: kap. je podľa mňa zbytočná bižutéria.. Kvalitné káble + batéria = svätý pokoj :-)) Keď už niečo, tak toto bachni do kufra a si vysmiatý..
[ Link ]
tak zase ten kap hezky bliká a dnes se dá bez problému vybrat za 1500 už kvalitní..za to baterku asi těžko, natož lepší...ale taky z vlastní zkušenosti kap není potřeba, zvlášť s takovou baterkou..

04.12.2007, 17:46 |
P@vel Jasně, kdysi jsem měl nějaký zesík no name s psaným výkonem asi 200Wattů RMS. byl na něm jen basák. V soutěži jsem vyhrál Cap, tak jsem ho tam jen ze zvědavosti dal a blikal jak zjednaný. Je pravda, že kabeláž byla nějaká 16mm2, ale baterka byla nová. tak nevím, jak se pozná zda je třeba, nebo není.
Teď ho mám v autě, jak kvůli Lrx, tak kvůli tomu že je to V6 a než po pár promrzlích nocí naskočí včech 6 válců, tak to točí i 2sec... A to se podle mě vyplatí :-)
P@vel: jakoze myslis ze ti ten kap pomaha nastartovat??
Deaf.as.a.post tak ze kdyz baterka ma malo, tak si vycucne kapik , teda aspon tak mi to rikal jeden znamej a jestli sem ho pochopil spravne