Navštíveno 1268x

Ahoj,mam problém se zapojením spínání z isa.Je to ve Fabii a nepodařilo se najít kablík kterej by vyhovoval.Takže využiju plus od baterky který už mám natažený,ale musím nějak separátně spínat zesíky.Odkud si mužu vzít proud abych něco nedomrvil?Napadli mě světla?Rozsvítim a přes čudlik si to zapnu....
Nebo by někoho napadlo lepší řešení?
Díky za radu,vyměnil jsem radio a z alpiny lezl modrej drátek,z clariona ho prostě nemužu dohledat :(
mam clariona a na iso konektoru je prece modrej kablik +5v napajeni anteny, tak na to. nebo si na Cla najdi ovl. anteny
Pokud máš voltmetr tak si najdi kabel který je v případě vypnutého rádia bez napětí a jakmile ho zapneš tak se tam objeví 12 voltů. Tenhle výstup má každé dnes vyráběné rádio
no to jsme právě hledali,žádnej drát se takhle nechová :(
A na isu nejsou obvyklý barvy ,ale škodováckej bordel proužkovanej :(
tak to natahni z plusu co jde do radia kdyz zapnes klic, pac Škodovka ma standart, ze se ti pusti radio po zapnuti klice a tim padem by se zapnul i zesik
no ted už mam stejně dva dráty střihlý,tak udělám pokus s novou kostičkou a uvidí se.nějak to dopadne :)
divej ja jsem treba modrej kablik v ate na radio nemel ale autoelektrika mi ho tam pridal jak mi neco delal na aute....tak to ma dobry ale muzu ti poradit ,predtim sjem vzal zkousecku a zjistil v kterem dratku je proud ...pak jsme na to napojil dratek co napaji zesilovac ale byl problem ze tam byl stalej proud
tak jsme ten napajeci drat co jde k zesiku napojil na vypinac a ten sjem si umistil pod prihradku zpolujezdce takze byla na super miste a nesel ani videt,zakotvil sjme ji tam a super...a ted to mam tak ze to mam pokazde kdyz zapnu auto tak se zesik zapne jen kdyz nechci tak vypnu pres spinac

08.12.2007, 23:07 |
KaZaN ono možná kdybys npsl jakej clarion to je tak by možná někdo věděl kterej drátek na něm to je....
clarion to mit musi
je to tusim 5ty pin z ISO
kral: díky zkusim to,mmch dveře se povedly dokonale i zanejtovat....
je to stará vykopávka s fantastickym zvukem DRX 8575 rz,kupoval jsem ho z nostalgie,ale má lepší zvuk jak alpinka,takže si vybojoval místo v palubce.Ten rozdíl mi připadá neuvěřitelnej :)