Navštíveno 3210x

4¨čaute , uvažuju o zabudování dvou zesilovačů do zadního kufru.Jako by dvojité dno a jen pelxi přes vrch.Jak je to potom s přehříváním atd?
A taky z čeho je dobré dvojité dno vyrobit?

06.12.2007, 17:04 |
Kapka (M)
mam v kufru 3 zesilovace..a zadny problem...jenom ty zesilovace stoji na vyrobenych nozickach pod uhlem cca 30 stupnu...kvuli lepsi cikrulaci tepla...

Ale já myslel je zapustit do toho dvojitého dna...a co to potom udělá?Když to bude uzavřený.
..v zimě=pohoda,ale co v létě???

06.12.2007, 17:52 |
Yawor záleží na tom, kterej zesilovač chceš zapustit - ne všechny hřejou...
Já s teplotou z dvojitýho dna neměl nikdy problém... Teda zatim :o)
taky mam zesy taky v dvojite podlaze bez vetrani a pohoda, v lete behem parna jsem jeste nehral, ale kdyz hraju hodinu hodne nahlas a venku bylo tak 15 nad nulou, tak anologovej je velice mirne teplej a digital vlaznej a to je mam hodne zavreny bez pristupu vzduchu

06.12.2007, 18:16 |
mendo Ja som to mal niekedy takto a nikdy nebol problem s prehrievanim,mal som doriesene aj aktivne chladenie ventilatormi ale nepostrehol by som zeby boli niekede zapnute.Napojene boli na zosilovac,ktory si podla teploty zapina. Ide aj oto ake mas zosilovace,ked som mal GZHA2350y tak som mal problem uchladit a to bol cely vrch odokrity,ziadne plexi ale aktivne chladenie to potom spravilo

Jedna se o zesilovče magnat HOT ROD 2000 ,500W Max a druhý magnat clasic viz. foto.

No a ještě další věc, z čeho je dobré dělat to dvojité dno?Aby to nebylo těžké ale aby to vydrželo.

06.12.2007, 19:16 |
ivls měl jsem tam monoblok - taky pozvednutej od podlahy, jak píše Kapka a uplně v pohodě - neměl jsem problémy i v ty největší horka
a ted si uvědomuji, že kdysi jsem měl pod platem, jak monoblok(jiný), tak 4-kanál a taky bez problémů

Nemá někdo nějaké pěkné fotky zapuštěných dílů?
me by zajimalo, jak je tam pridelany to plexi
To je taky jedna z věcí na kterou jsem přemýšlel .-))snad to výrobce prozradí
ja uz mam vyrizlou diru, zesik taky, jen resim jak efektne uchytit..

Nikdo nemá inspiraci na octavia apod?

07.12.2007, 20:50 |
ivls nechápu, co bys ještě očekával
myslím, že tvoje otázka byla zodpovězena, nebo se mýlím??
Otázka jo, ale rád bych ještě kdyby dal někdo třeba fotky z vlastní montáže....
ty montáže co tu jsou patří k těm lepším jinak zkus www.showyoursound.nl
co treba tohle?

Je na to prosroubovanej ventilator z pocitace, honi vzduch dovnitr pod plexi. V zadni casti jsou pak otvory na odvod vzduchu

Moc pěkná práce, takovou insipraci nějakou jsem měl na mysli...jen teda nevidim ten ventilattor))to jede porad nebo jak se zapina?

12.12.2007, 17:33 |
mendo cokapid:
dls-zosiky maju vyvod pre ventilator,zosilovac si to ovlada sam . ja som mal chladenie vyriesene tak ze zo strany A6-ky boli 2ks pc ventilatorov a na opacnej strane bola vyrezana diera a pekne vyzduch prudil pomedzi rebra.

Ventilator je z vnejsi strany, spina ho zesik