Navštíveno 2886x

06.12.2007, 17:20 |
DaveX toto jsou střeva mého zesilovače (od pohledu nikde nic spáleného nebo tak) a píše mi to pořád PROTECT.. Koukali jsme na to s kámošem o víkendu a zjistili jsme jenom vadnou DIODU (viz obrázek níže).. Nestalo se to někomu ještě?? Nevíte jak to zrpavit?? je možné že přes tu diodu to někam skočilo dále.. Pokud někdo víte jak to opravit tak mi napište..Posílat to nikam nechci je to zbytečné ten zesák je jen provizorní..Ale SW 150W RMS rozhýbal úplně v pohodě. Bude mít v můstku do 180 W RMS zhruba.

06.12.2007, 17:21 |
DaveX Tady DIODA opravená

Snad nenapíšu úplnou hovadinu neb tomu moc nerozumím. Ale šel bych nejvíc po prvních dvou třech věcech po cestě k diodě i od ní. Tam někde musí být chyba. Dioda bude jen důsledek většiho poškození.

08.12.2007, 01:22 |
DaveX Může to ještě někdo potvrdit???
dave:nezlob se na me,ale mas dotazy jak kokot,pokud o tom vis kulovy,tak se do toho nestourej a dej to opravit nekomu kdo se v tom vyzna...to ze ti je lito dat do opravy par korun je tezky,tak to budes takto opravovat s pomoci zmrzlinare a dojebete to jeste vic,nez to je....

08.12.2007, 11:34 |
DaveX Nebudu ti posílat 300km zesák který stál 500 abys mi to za 500 zpravil sorry. Chtěl jsem jen zjistit jesi se s tím už někdo nesetkal, jinak to dám strejdovi aby mi to spravil. Ty taky hovno poradíš chceš jen prachy.
:-)))
poradil Ti dobre, kdyz o tom nic nevis, nedelas elektroniku a nemas k tomu vybaveni tak s pomoci trafopajky toho moc neopravis.
No a zajimalo by mne jak by jsi chtel po nekom radu co je spatne kdyz sem das malou fotku, aby Ti nekdo rekl co tomu je tak to bude muset mit na stole a odzkouset
podle fotky se radit neda, je to jako bys vyfotil motor a at Ti poradi kde je chyba ze nestartuje

08.12.2007, 13:59 |
DaveX ono to nebude asi špatné. Mám nový zesilovač a píše mi to protect taky..
zkus zen zesik vyzkouset nekde jinde a chyba muze byt v aute, projed vsechny kabely, kolikrat se stane ze se nekde ukostri treba remote, radio ma ochranu a vypne se, zesik to nezapne , coz teda neresi ten protect
koukni se zda se svorky repro nedotykaji kastle

09.12.2007, 09:45 |
DaveX Už jsem to vyřešil :) všechno šlape :-D zatím nechci to zakřiknout. Dík všem za rady.
kral007: neboj díval jsem se na to s elektrikářem. Není tam 100% nic spáleného asi bude chyba někde jinde. Už jsem to poslal po strejdovi do práce je tam týpek co se v zesilovačích a takových věcech hrabe tak to spraví, doufám..
Pavle: fakt sorry ale kdyby to byl kvalitnější zesilovač tak bych ti to poslal. Už mám nový tak v pohodě a fakt promiň..