Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > pls Repro do A6?

o Navštíveno 1211x o
o 07.12.2007, 09:43 | Jaryn
Zdarec,už jsem to tu jednou dával a odezva byla nulová..Nedělali jste někdo hudbu do A6 rv 98? Nechci žádný super zázrak,ale ve staré audince jsem přeci jen něco měl,a už mi je po tom docela smutno.Rád bych ale nechal původní rádio,chtěl jsem nechat i sub v blatníku,jen bych dal nové repro do dveří a oživil to nějakým 4 kanálem.Max 5ti kanál,ale ten sub bych chtel zachovat.Je to sice plasťák ale nezabírá místo...popřípadě nějaký FREE-AIR přez loketní opěrku...Fakticky jste takové auto nikdo nedělali?
Dík za každou reakci.

o 10.12.2007, 21:24 | Kobra
Ahoj.Ještě jsem se do toho nepustil,ale za týden ji odstavuju a jdu ji rozkuchat.Je tam spousta variant a možností.Dej mi týden čtrnáct dní a budu chytřejší.Abys lépe chápal,tak jsem si A6 r.v.98 před nedávnem koupil a instalacema se hodně zabývám.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.317 sekund.