Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > natočení repro

o Navštíveno 1474x o
o 07.12.2007, 14:29 | Tweety_xx
Měl bych dotaz pánové.
Jde mi o to, jestli je problém, pokud zadní ovály hrají do skla. jestli se to nějak negativně projeví na zvuku. Jedná se mi o kámošovu felicii. I kdyby byly normálně v platě, tak budou hrát nahoru do skla. No a jde mi o to, že kdyby jsme je trochu natočily směrem víc na sklo, jestli by to vadilo. Jde o to, aby hráli trošku víc ven, když bude kufr otevřený, ale zas si nejsem jistý, jestli to bude mít nějaký moc velký negativní vliv na poslech uvnitř auta se zavřeným kufrem.
díky za odpověď

o 07.12.2007, 21:16 | Olda
To Ti asi nikdo moc neporadí.. musíš zkoušet a porovnávat. A nebo je natočit ven a když budeš hrát se zavřeným kufrem, tak je na rádiu jednoduše stáhnout a hrát jen na předek.. taky to tak dělám.
o 07.12.2007, 23:00 | myrafell | Upraveno: 2007-12-07 23:00:40
jj tohle by mě taky zajímalo..jestli s tím ještě nemá někdo nějakou zkušenost...?:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4256 sekund.