Navštíveno 1916x

jakou laminovaci sadu by jste zvolili na prodloužení doorboardů, jakej typ pryskyřice a plátna,dík
osobne delam s timhle a par lidi tady z fora to maji taky
[ Link ]
dík, asi u nich i objednám, tvrdidlo k tomu taky dávají? tam nikde vidět není, nebo si ho musím sehnat zvlášť? sem si sehnal epoxid ale je mám ho doma už rok a ted když jsem ho použil tak nějak nechce tvrdnout a tvrdidla je tam docela dost tak nevím co s tím je
jo už to vidím tužodlo v ceně
pokud budes stavet doorboardy tak ideani na slozitejsi tvary skelna rohoz 225g , pokud bys delal rovnejsi plochy a potrebujes silnejsi vrstvu najednou tak klidne ze skelne 450g
dík, no budu je jenom prodlužovat, jsou tam docela rovný plochy tak vemu tu 450 a na dodělání do potáhnu tou 225, jo a kolik je asi 1kg epoxidu na litry? máš kdyžtak nějakou radu jak na to nebo co a jak, jsem tady hledal v diskuzi něco jsem přečetl ale kdybych se zas dozvěděl něco byl vych rád, na co si dát pozor nebo čím potáhnout tapec aby se mi nezašpinil od epoxidu, jo a když to budu prodlužovat a ten board má sílu tak 5mm tak bych to měl asi udělat trošku do náběhu aby to líp drželo že?
to je divný že zrovna králík doporučuje tenhle eshop :o)
jinak ještě před 10 minutama jsem s tim laminoval, určitě můžu doporučit

07.12.2007, 19:37 |
Escudo | Upraveno: 2007-12-07 19:38:41
*
a jaký rukavice jsou na to dobrý? nějaký latexový?
1kg = cca 0,9l
ja pouzivam papirovou lakyrnickou lepenku a potravinarskou folii, dle potreby co delam
pokud je to mastnej plast tak to na sobe drzet nebude ale muzes to stahnout a udelat to cely z lamina
nebo sem dej fotku co potrebujes udelat at mluvime o tom samem
escudo: chtel si rictz kamennou provozovnu :-)
george.KHE: normalni chirurgicky rukavice co maji v lekarnach
tak fotka je z původního auta když to měl ještě na své bravě Padre já mám bravo takže stačí prodloužit a trošku poupravit, jinak je to jenom přišrobovaný k tapecu

pokud potrebujes prodlouzit laminat tak neni problem
no rád bych se to naučil sám když se to nepovede tak to budu muset dát někomu udělat ale zas ruky levý nemám takže veřím že to udělám, přístí rok to chci zkusit na emmu tak nechci aby to taky vypadalo že na to neumím ani chytnout, protože zatím všeno jsem si dělal sám