Navštíveno 1309x

Mám problém s instalací fungl novym zesíkem,když ho zapojuju přesně podle schéma,tak mi pořád háže kraťas.Nevěděl by někdo čim to může bejt?Může to bejt výrobní vada?Doufam,že by mi ho vyměnili.

no to může být více věcí....
začal bych rozhodně pořádnou kontrolou napájení. Jestli je dobře napojeno na baterku, kostřící kabel, jestli je dobře přidělán ke karoserii. Taky jestli není špatný kabel remote, co vede od rádia..
pojistky se všechny přepálili nejdřív šla pojistka na kabelu,tak sem všechno několikrat překontrolovala musel sem to zapojit na přímo a to odešli i na zesíku.
to vypada ze jsi prohodil + a -
zapojení je 100% správně kontroloval sem to nejmíň 10x
Kámoš měl podobnej problém. Volal mi že mu to dělá to co tobě. Když jsem tam přišel a viděl jsem jak má na konci kabelů ježky z drátů, tak jsem mu řekl že může být rád že nevyhořel. Taková vada z výroby je na 99,8% vyloučená. Opravdu si pečlivě zkontroluj kabeláž. Fakt stačí jen blbost a je průser. No a kup si pojistky do zásoby. Ono auto se ku... blbě hasí.
Sorry že nadvakrát, ale teď mně to trklo. Na těchto carpowerech jsou napájecí místa oddělený takovou docela tenkou plastovou přepážkou, která občas praská. Jestli se ti třeba neprovalilo oko nebo vidlička stěnou té přepážky. To je taky možnost která nemusí být na první pohled viditelná.
Jestli hoří pojistky v zesiloveči tak jsou dvě možnosti
1 prohozeny + a -
2 vada uvnitř zesilovače
hele chlape to musi bejt fakt jednou z tech veci co pise sikula skrat by to melo hazet jenom kdyz prohodis plus a minus a kdyz ne je to ta neprijemnejsi vec a to vada zesilovace nevim jak u vas ale u nas se da zajit do jednoho elektra kde ti zesik napojej na svoje kabely a vyskousel jestli jim de popripade co by s nim pravdepodobne mohlo bejt jestli mas taky takovou moznost tak to zkus jestli ne tak to pekne zabal zase do krabice a posli na reklamaci... :-( a jinak až vyresis problem tak at slouzi :-)) za takovy penize co se da poridit je vcelku neprekonatelnej :-)) a ja sem s nim maximalne spokojenej a myslim ze ani muj Audio System si nestezuje :-)
Tak ten zesík je v hajzlu.Dal sem tam muj starej zesík a ten šlape,takže zapojený sem to měl dobře.Tak zejtra jim zavolam a uvidí se
to nasere no kdyz ti ho poslou vhajzlu tak at se uspesne vyreklamuje