Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Audison do můstku na Audio System HX 08 SQ

o Navštíveno 1038x o
o 08.12.2007, 17:26 | whiskadelic
Pripojil jsem tento sub na mustek zadnich kanalu Audisonu Lrx 4.300 a jsem z toho rozpacity. Kdyz mam fade na 0, tak basy skoro neslysim, predek hraje omnoho hlasiteji...kdyz predek stahnu, tak basy vylezou, ale neni to zadny zazrak se srovnanim, kdyz pustim fulrange do predku mi to jako vyssi narust basu moc neprijde. Myslite ze je to v subiku, nebo spis by potreboval vic nakrmit?
Cekal jsem tech basu vic. Bednu mam Close cca 13L doporucena je tedy 9l s basreflexem 15l tak laboruju. Nebo jinej sub...dal jsem na doporuceni, ale jsem z toho trochu zklamanej...vim je to jen 20cm, ale nerikejte mi ze 200W neudela poradny nasup...kdyz to porovnam ze sloupama co mam doma, ktere krmim 50W zesikem a basaky jsou cesky 165ARN...tyk mi to prijde jako dost bida :(

o 08.12.2007, 22:03 | wir
mas prehodenu fazu
o 09.12.2007, 09:16 | whiskadelic
myslis? na subu urcite ne...to mam stopro dobre, ze by na kompech? zkusim, ale myslim ze tim to nebude.
o 09.12.2007, 11:41 | whiskadelic
no zkusil jsem to prehodit na kompech a relativne je v tom trochu rozdil, kazdopadne na podporu a zvyrazneni basu pri vyssich hlasitostech je to lepsi, ale na nejaky moooc duneni ten subik neni. Jeste zkusim laborovat z bedynkou.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3234 sekund.