Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Hudba do pickupu

o Navštíveno 1553x o
o 11.12.2007, 11:08 | Skury
Sice auto ještě není hotový, ale vymejšlet se něco může. :)

Felda Fun, tzn. posuvná zadní stěna.

Nejde mi zas tak o tlaky, spíš raději kvalitu zvuku. Co jsme se o tom bavili s Lamou a ten s Kájou595, tak se vymyslelo něco ve smyslu... kompa 16cm + kickbassy 18cm do dveří, další kompa do posuvný stěny. Zesík 6K pod sedačku. Auto musí být funkční, takže i když bude ve stěně reprák, pokud tak ho překryju tak, aby ho někdo nezničil. Rád bych dal možná do zadní stěny 2 menší woofery (kickbassy), je tam hloubka cca. 10cm. Pak je možnost dát do B-sloupku repra, 20cm dole je limitní, směrem nahoru se to zúžuje...

A s celkovou cenou cca. 20t.

o 11.12.2007, 11:39 | Escudo
jestli správně počítám, tak to jsou 4 páry reproňů + jeden pár sw a to všechno na 6ti kanál a ještě do 20k, to by asi s kvalitou moc společnýho nemělo. Vycházel bych z toho šestikanálu, čili nějaký slušný kompa vpřed, to je jasný, možná ty kicky kdyby se vešly k nim a vzad jeden sw a pohrát si trochu s tou stěnou, je mi jasný že sw s takovou montážní hloubkou neni moc levnej, ale třeba se něco sežene. Podle mě je nesmysl rvát repráky všude kam se vejdou
o 11.12.2007, 11:44 | Escudo
zes by byl fajn třeba Rodek 680i nebo 680A

kompa bych vzal tyhle [ Link ] teď je má Escudova a v daný cenový kategorii je to nej co sem slyšel
kicky 16cm seženeš kolem 2-3k
no a sw třeba [ Link ]

ještě ti zbyde na materiál
o 11.12.2007, 12:31 | Skury
To jsem chtěl slyšet. :)

Lamovo a Kájovo představa byla 3 páry + 6K zesík (2x kompa (dveře+stěna) + 1x kickbass (dveře)) - Helix + Rainbow

Já pak už psal defakto spíš možnosti, kam se dá něco dát. Zas nejsem v hudbě úplnej odborník, nějaký základy vím, ale radši se zeptám několika profíků.

Materiál bude MDFka + kdyžtak laminát, čalounění neřeším. Kabely 2,5mm z OBI. :)

SPíš bych bral, kdyby hudba byla koncipovaná tak, že by se natahalo co se dá, ale připojilo by se jen něco a třeba časem se přidalo. Zkrátka aby se myslelo na nějakou evoluci.
o 11.12.2007, 13:50 | Only_One
no tak to zapomen na kabely z obi :-D
o 11.12.2007, 13:51 | michal_smsmsm (A)
kvalita zvuku a kabely z obi?L to nemyslis vazne ne... urcite sou i jiny moznosti ktere nestojeji balik...
o 11.12.2007, 13:55 | Skury
Dobře, to byla jen sranda. :-D Ale drahý Zealum-kabely kupovat asi nehodlám.
o 11.12.2007, 14:06 | Spooky1
zkus kontaktovat uživatele SODOM. Má feldu v pickupu a hudbu řešil... Alespoň nějakou představu by jsi měl... Já jeho fota mám na mejlu,ale šířit je bez povolení nebudu
o 11.12.2007, 14:27 | Skury
Spooky: Zaslán mail... Díky
o 11.12.2007, 15:28 | Peta_R19
Skury napiš me co bys pak potřeboval za kably, něco se mi tu válí a myslim že to bude nej možnost kde v plzni nakoupit..
o 11.12.2007, 15:49 | Skury
Peta_R19: Ja jeste nevim, co tam bude, takže ještě ani nevim, co za kabely.... Ale jinak by to nebylo špatný. Hlavně toho nepotřebuju moc, teda spíš moc dlouhý, přecejenom pickup je půl auta. :-D
o 11.12.2007, 18:17 | Peta_R19
Peta_R19: jasně.. jsou tu třeba i 3,5m cinche a takový blbosti.. tak se pak ozvi
o 12.12.2007, 11:47 | Skury
Spooky: Zatim se neozval...

Peta_R19: Odpovídáš si sám sobě? :-D Hele, ale myslim, že by se mi to všechno určo hodilo. Tak nejdřív ale musim vyřešit nějakou hudbu, pak kabely.

Jinak hlavní jednotka bude zatim Kenwood KDC 6090R. Zatim to bude stačit. Doma mám pak ještě kompa Magnat Xcentric 213 a ovály Magnat Xcentric 693... Ale repra asi budou k prodeji...
o 14.12.2007, 09:41 | Kapka (M)
cim vice repro..tim vetsi bumbum muzika...ne vazne...jestli si chces fakt vyhrat..3-pasmo perfektne namontovane a nastelovane dopredu..a k tomu malý SW..a je hotovo..a budes vice spokojeny než xxxx repraku ruzne po aute...jestli teda chces kvalitni muziku pro sve uši..a ne pro to aby když otevres dvere každy okolo koukal na to s otevrenou pusou...
o 14.12.2007, 15:26 | Skury
Řeknu ti to takhle. :) Chci, aby to zahrálo skvěle Cobaina - Smells Like Teen Spirit i nové r'n'b nebo jiný tuc tuc... Ale radši jsem pro kvalitu. Soutěže vyhrávat nechci, ale nebude na škodu konkurovat bráchovi. :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3376 sekund.