Navštíveno 1266x

Potřebuju poradit, jak se dostanu na automatické naladění ekvalizeru a časových korekcí na tomto krasavci, mě to pořád nejde, pořád mi to píše Can´t adjust TA. Vyhýbky z boku mám přeplé, časové korekce mi nastavit jdou, to už manuelně mám, ale chci zkusit tu automatiku, jak na to , kde co mám přenastavit, zkoušel sem snad vše a pořád mě to nechce pustit, díky
měla by mít externí mikrofon, máš ho zapojenej?

11.12.2007, 23:40 |
mendo vypnes radio, stlacis a pridrzis na ovladacom panely EQ, radio sa vysunie pripojis mikrofon, stlacis start a mas 10sekund aby si vypadol z auta :-))
A jde to nastavit i na přední kompa v aktivu? Jakože předek z rádia na výšky, zadek na středobasy a sub out na sub.

12.12.2007, 09:04 |
mendo ked prepnes na dsp procak tak tie vystupy niesu predok,zadok,non fade ale low,mid a high

12.12.2007, 09:07 |
mendo low-sub, mid-stredobas, high-vyska je to tak napisane aj na cinc-och v zadu
jako kluci nedamnou, jednou jsem dělal s 88RS, při přehozené polaritě jednoho z měniče, mi ho házelo chybum, po invertování to doběhlo do konce
Escudo, ano mikrofon sem měl zapojen a nic se nedělo
mendo: děkuju, jo vím že musím z auta vypadnout :-)
tak, kalibrace spuštěna a po dokončení a zkoušce se mi málem utrhly výškáče :-(((( tak prej mám blbě nastavenou děličku a jak hledám, tak hledám, nemůžu ji nikde v menu AUDIO najít, mám tam jen strmost, uroven a frekvence která mě u vyhýbky u výšek nepustí dál než 200Hz, poradte kde to mám najít :-(, sem myslel že mám po výškáčích, tak sem nastavoval utlumy aby mi v nich nepraskalo, na poslech je to ok, jen se mi zdá že do výšek jde hodně středů

13.12.2007, 22:47 |
mendo mas aktiv alebo pasiv?

13.12.2007, 22:55 |
mendo a mas vobec dobre pozapajane??? vysky sa orezavaju vysie ako 200hz
ano Mendo mám to dobře 100% na cinchoch front High - výšky, rear Mid- stredy.aj ked dám lavu a pravů stranu, predok zadok tak slyším jak mi hrajů výšky aj stredy tam kde majú
já vím že se orezávajů viac ako 1500Hz, ale nemožem to tam v menu nikde najít, nikde mě to nepustí :-( nevím kde to najít, ani v manualu to není jinak než 50-200Hz jak pre front tak pre rear,

13.12.2007, 23:07 |
mendo ale ked mas v aktive tak musis mat prepnute radio na dsp procak, a tam sa ti daju nastavit delicky na kazdy repro HPF a LPF . podla tohto to mas asi na obycajnom mode.
to všechno mám, rádio je prepnuté na vyhýbky z boku na pozici NW nebo je tam ještě nejaký prepínač? myslím že ne, takže je to dobře, tak proč to nejde ?

13.12.2007, 23:30 |
mendo aj si to resetol ked si to prepol?lebo ked si v dsp tak pekne nastavys vysky aj vsetko ostane,urcite to tak ide nastavit. a menu audio je ine ako v normalnom mode.
kuaaaaa neresetnul :-)) no tak už asi víme kde je zakopaný pes heh :-) njno, učím sa, poprvý krát zkušamaktiv, no =o)

13.12.2007, 23:39 |
mendo ja som to od zaciatku tusil... :-)), ani mna by to nenapadlo ale ked som prepol na dsp a zostalo to iste menu tak mi to bolo divne
no jo :-.))) mooooc díky, si moj zachránca ;-)

13.12.2007, 23:50 |
mendo neni zac