Navštíveno 1274x

Jaký průmět napájecích kabelů potřebuju na zapojení Helixe A4 a monobloku Sinus live Sl-A 1500? Ten Sinus má 1x550/4 ohmy, 1x900/2 ohmy a 1x1500/1 ohm. Bude hrát na jeden ohm. Pojistku má 150 A /to se mi zdá trošku naddimenzované/. Helix má pojistku 3x25 A.
A je lepší to táhnout do kufru jedním silným kabelem a na konec dat rozvodnej blok, nebo táhnout od baterky kabely zvlášť na A4 a zvlášť na Sinuse?
A ještě jeden dotaz: Mám radši táhnout od baterky i mínus? Mám to v plánu, ale jestli mi někdo napíše, že je to zbytečný, tak to klidně natáhnu jen od ukotvení zadních pásů. Jo a auto je Pažout 206 cc.
Tak a to je vše, předem díkes!!!
Kabel by Ti mohl stacit 35 qmm (ikdyz asi 50qmm bude jistejsi)a tahnout jej po distribucni blok. minus staci kdyz das na kvalitni kostru v kufru, ikdyz nekteri doporuci tahnout na baterku , ale cele je to o sestave a kvalite baterie a celeho napajeni zesilovacu.

13.12.2007, 20:37 |
petis dej 50ku kabel, u zesíku distribučák a zněj 20ky do zesíku. kostra stačí v kufru ale musí bejt udělaná pořádně. Pak není žadnej problem

13.12.2007, 20:42 |
Zip tady bych dal 50tku a pořádnou kostru v kufru a taky nezapomenout pořádně ukostřit baterku
rozhodně 50qmm, kdyžtak mám v akci za hodně zajímavé peníze!!
[ Link ]

13.12.2007, 22:16 |
kulík kdyžtak kukaj sem
[ Link ] jsou tam nějaké tabulky pro doporučené pruřezy a pojistky
Já se s tím na Emmu fakt nechystám. V té instalaci bude hodně kompromisů.Chci mít třeba zachován co největší prostor v kufru.
Trosku ozivim Alla a jeho poradnu, myslim ze tady se dozvis vse potrebne:
[ Link ]
Tu nejde o EMMU, ale o fyziku. 50 ka kabel je minimum, s ktorym by si mal uvazovat.
nezabudni dat tiez taky isty kabel na ukostrenie baterky.