Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > tlumení

o Navštíveno 2334x o
o 15.12.2007, 19:32 | hrabě
ahojte stačí na tlumení dveří carpower mdm-830 nebo něco jiného??? kdyžtak mi něco doporučte. A ještě co mám dát msto té folie co je pod tapecem??? Kdyžtak někdo dejte odkaz na fotky s tlumením. díky

o 15.12.2007, 19:59 | Collin
Asi ti bude doporučeno Sikadamp 630. A k tomu bych dal raději ještě Brax pastu.
o 15.12.2007, 22:02 | BMW_318iS
jj ja osobne bych volil brax exvibration na vnejsi plech a vnitrni asi sikadamp 630 na zakryti der a uzavreni dveri.
o 16.12.2007, 00:08 | Fridom
mrkni sem mozna pomuze [ Link ]
o 16.12.2007, 12:36 | kamil306
má cenu uvažovat nad dynamatem? Jakože když už se do toho budu pouštět, tak ať je to napořád a hlavně to bude fungovat, ale cenově je to úplně jinde. Na ty vnitřní plechy bude stačit brax nebo ten plech polepit a pak přesto ještě máznout brax?
o 16.12.2007, 17:42 | Fridom
kamil306: koukal si se na ten odkaz co jsem tu dal ? ? ?
o 16.12.2007, 18:14 | kamil306
no ty seš úchyl, chtěl jsem slyšet i jinou stranu:-) ne sranda. takže do vnitřku máznout brax, přes to nalepit dynamat a ta vnejší (kde je chycenej reprák) použít samotnej dynamat?
o 16.12.2007, 20:32 | Fridom
Co mas furt s tim Dydamatem, jak uchyl :-) Koukam ze si rozhodnuty, tak nechapu na co se ptas? ! Proc furt dynamat, nechapu ?
o 16.12.2007, 20:57 | BMW_318iS
dynamat vs Sikadamp 630 - nejem muj nazor ale nazor vsech co se presvedcily o jeho kvalitach : sikadamp stoji o cca 40 procent mene a kavlitou je na temer identicke urovni jak dynamat extreme. Jediny rozdil ktery ale nikdy v zivote uchem nepoznas jsou tabulkove hodnoty utlumu kter merili v laboratori.

Jednou jsme delali zakaznikovi test protoze neveril a jedny dvere v jeho aute jsme tlumili dynamatem a druhy sikou a naprosto identicky zvuk a i na poklepani plechu stejne zvuk. Proste totozny material s podobnymi vlastnostmi za mene penez.

at si to kazdy prebere jak chce
o 16.12.2007, 21:27 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
pouzivam sikadamp uz dobre pres rok a ve vsech autech mi drzi
dela se s tim dobre, nemusis to nahrivat horkovzduskou aby to vubec lepilo a tvarovalo se :-)

v praze k videni i ke koupi u eXtrem-audio
[ Link ]
o 16.12.2007, 22:39 | kamil306
já o dynamatu furt nemluvím, je kvalitní a pojem sikadamp je pro mě docela novej, jsem rád že je to stejný, protože už tak se ta instalace v autě vyšplhá na dost nepěkný číslo, takže každý ušetření, který není na úkor kvality uvítám!:-)

jinak díky královi a bmw za rady, beru si to k srdci (a rád:-)) )
o 16.12.2007, 23:24 | Fridom
jj pravda, sika je good, coz je taky popsane na mejch strankach a je tam i porovnani z ostatnima materialama, ale asi to budu muset predelat, aby to bylo lepe pochopitelne :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3507 sekund.