Navštíveno 1217x

prosim o rady, tipy, nazory, zakoupil jsem si komponentni reproduktory Axton CAC2.6ES Axton a triaxialni Axton CAX699, jaky byste doporucili zesilovac k teto kombinaci? predem dekuji
Jako whiskadelic. Nebo by stačil Axton C409 tuším. Jestli ho ještě někde budou mít.
c409 sem uz moc nenasel ale kazdopadne je to uvadeny jako 2-kanal ne?

15.12.2007, 20:32 |
Collin | Upraveno: 2007-12-15 20:32:59
Je to možné, já už si na to označení nevzpomínám. ale asi to bude teda C509. to by měl bejt 4kanál vhodnej na tyto reproduktory.

15.12.2007, 22:23 |
whiskadelic | Upraveno: 2007-12-15 22:33:15

16.12.2007, 17:59 |
toxik-q | Upraveno: 2007-12-16 18:00:50
jj dikes tu A495 jsem nekde videl za 3850,- cca asi by to bylo nejlepsi reseni ze?
Jo drž se značky, já jsem měl C509 a fakt spokojenost. A495 má stejné výkony nebo hodně podobné jak C509 jen to vypadá líp. Kde jsi to viděl za 3 850,-?
hele mrknu na to doma tam mam ulozenej odkaz ale z hlavy to fakt nevim :-/
Máme A495 skladem, cena je 4500,- Kč. Těžko si ho mohl vidět levněji, jedině starší. Jinak C509 už není k dostání, možná by ho mohl mít někdo ve výprodeji se slevou.
www.corner.cz
a tak se omlouvam asi sem si to spletl s jinym typem :-(
SilverGhost: dekuji za info, repro mam od Vas a ohledne pristupu k zakaznikovy uplna spokojenst :-) myslim si ze to nebyl posledni obchod :-)
takze A495 pro mne bude nejlepsi varianta? asi ano :-)
Neřekl bych nejlepší, existuje hromada lepších zesilovačů, jako např. Zapco nebo Audison VRX :-)
Ale vzhledem k tomu, v jaké se pohybuješ cenové kategorii, tak rozhodně velmi dobrá.
A s tou cenou si měl pravdu, opravdu byl na stránkách jedné firmy za podobné peníze, co jsi psal, bohužel to ale byla chyba správce stránek.
vid? ja sem si rikal ze sme ho videl ale prisel sem domu dal ulozeny odkaz a cena uz tam byla jina tak sme si rikal ze mam asi halucinace a splet se :-/
jinak diky za odpoved, rad bych se jeste zeptal zdali je mozne tahat kabely a delat tlumeni v tomto pocasi ( mysleno venku ) jsem si tak nejak vedom ze to bude zamitnuto :-))) popripade od kolika stupnu by se to mohlo delat :-) ( dpoporuceno ) predem dikes za odpoved
No, nedělal bych to. Ne že by to nedrželo, ono to držet bude, když to pořádně nahřeješ, toho bych se nebál. Ale v tomhle studeném počasí budou studené i plasty, které se místo ohnutí při sundávání o dost snadnějí lámou a hlavně ti budou mrznout prsty.
Asi nemáš možnost zajet k někomu do garáže že? Já vždy když je něco potřeba udělat na autě jedu ke známému garáž na 2auta dobře osvětlena a krásné teplo. :-)
bohuzel :-( takovou moznost nemam