Navštíveno 2039x

15.12.2007, 23:37 |
Luigi Chci se zeptat jestli někdo nevymyslel kvalitní instalaci předních reproduktorů v Golfu III bez výroby doorboardů. Myslim tim nějaký kus mdf přichycený k železu. Jak jsem na to koukal tak myslim že to asi nepůjde,ty dveře maji blbej tvar, spíš to jen zkoušim. Za každý postřech nebo fotku budu rád. I fotku nebo popis doorboardů, asi je stejně nakonec budu muse udělat... Díky

16.12.2007, 02:09 |
Mario jde to i bez toho aniz by byl naruseny vzhled puvodniho tapecu....
zalezi na montazni hloubce stredobasu.

16.12.2007, 02:11 |
Mario seriovy tapec staci nasadit, vratit seriovou mrizku a hotovo. (asi se nevyhnes mirnemu odferzovani vycnelku z vnitrni strany tapecu)....

16.12.2007, 14:52 |
Luigi Matio- tak to jsi mě opravdu potěšil. Neměl by jsi víc fotek? Popř. z jaké mdf jsou ty kroužky a ten podklad. S montážní hloubkou myslim nebude problém.

16.12.2007, 16:46 |
Mario fotky nejsou treba, vytlum dvere, nasad tapec, shod origo mrizku, obkresli diru pro repro na dreve, udelej mdf podlozku, tu pevne prisroubuj ke dverim, na ni budes lepit mdf krouzky, tak aby ti vesli pod tapec, pak repro. spasovat s tapecem, jeste jsem si vzpomel, ze budes muset vyriznout v tapecu takove to plastove okruzi do ktereho se montuje OEM repro., az to budes mit spasovane, bacha aby se nedotykal a byla dostatecna mezera mezi tapecem a membranou, a taky gumovym okruzim., az budes mit spasovano, tak z vnitrni starny tapecu tavnou pistoli nalep origo mrizku, nasad a hotovo.

16.12.2007, 19:11 |
Luigi Díky moc,až budu mít trochu času tak se do toho pustim...děkuju
jj , mě se to taky vešlo bez úpravy , jen jsem musel ze zadní strany trochu pořešit tapec , ale z venku to není vidět . Uvidíš až to sundáš , je to otázka tak 30min jedny dveře - myslím tím ta úprava :)