Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pomoc pri návrhu SW

o Navštíveno 1754x o
o 17.12.2007, 11:38 | scscar
Zdravím všetkých. Uvažujem o zmene SW. Chcel by som spraviť niečo ako je na fotke tiež do A3. Zaujíma ma, že keď tam spravím novú podlahu z MDF, vytlmím všetko, basák dám tak aby magnet bol skovaný v rezerve ako to bude vlastne s ozvučnicou. Pod podlahou bude nepravidelný priestor, dávajú sa tam aj bassreflexy? A chcel by som tam dať nejaký 12" alebo viac ak sa tam vojde. Budem rád za každú informáciu alebo radu lebo s týmto nemám žiadne skúsenosti.

foto k příspěvku  od scscar

o 17.12.2007, 12:09 | Scream
NE, bassreflexy se vetsinou nepouzivaj. Doporučuju použít freeair subwoofer, do rezervy jsou nejvhodnější. vzhledem v velikosti doporucuju spis 25cm. A dej si pozor, aby magnet nebyl prilis blizko plechu a nepritahoval s k nemu.
o 17.12.2007, 12:14 | scscar
Neviem si predstaviť aký to bude mať zvuk keď vlastne celá ozvučnica bude pod podlahou. Lebo teraz mám SW band bass a je to velké a nemotorné. Sú tam dva 10" repro. Hrá to super určite aj vďaka ozvučnici ktorá tam je navrhnutá.
o 17.12.2007, 13:51 | homer01 | Upraveno: 2007-12-17 13:52:21
ozvucnici ti bude delat rezerva. mel sem to ve felicii a hralo to dobre, chce to dobre vytlumit a co tyce SW tak schanej neco co nema naroky na velkou zvucnici, ja to mel ve felicii spocitany neco kolem 22 litru
o 17.12.2007, 14:43 | scscar
A tú podlahu okolo SW mám uzavrieť zo spodu na ten priemer ako je rezerva? Neviem či ma chápeš. Vlastne spraviť ako by tubu od podlahy až po sopdok rezervy alebo to len prikryjem tou druhou podlahou a nič viac.
o 17.12.2007, 21:37 | homer01
tady mas kompletni fotopostup jak sem to delal u ty feldy
[ Link ]
snad to z toho pochopis:-)
o 18.12.2007, 20:19 | scscar
Aháááááá. No výborne. Ďakujem, veľmi mi to pomohlo.
o 18.12.2007, 20:33 | raksop
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

Laminátový odliatok do rezervy pre dokonale uzavretu ozvučnicu aj v podlahe.
o 19.12.2007, 12:32 | scscar
Ešte raz ďakujem
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3334 sekund.