Navštíveno 2529x

Ktorú baterku by ste odporúčali na cca 1200W RMS A4+A3??? časom možno ešte A2??
Dakujem

Jaj, a bude to slúžiť aj ako štartovací akumlátor nie len prídavný.
Osobne mám YELLOWTOP 1,5 roka a spokojnosť.

18.12.2007, 13:37 |
Nismo.Power | Upraveno: 2007-12-18 13:37:15
spíš bych dopořučil od caracase .......... za tu cenu myslim že super :)
[ Link ]
idela je yellowtop55 nema chybu

18.12.2007, 14:43 |
dddd přikláním se také k yellow top

18.12.2007, 16:24 |
Lacif [ Link ] cca 5800 kč optima yellow top - new
OK toto som chcel vedieť dakujem za príspevky ostanem pri Yellow top
ale nebrat 45
ale 55ku z touhle muzes i klidne na DB drag bez problemu
No určite to bude 55Ah ale akože DB Drag nehrozí s Ultimate zosíkmi :)
Ešte taká otázka, teraz mám baterku Exide Ultra 75Ah 760A a je to ešte v pohodom stave, keby som použil Optimu ako len prídavnú baterku ako by som to mal napojit? Musel by som Optimu zvlášť nabíjať?
ak das cez rele (nagares 180A su dostat dost lacno - 19Eur ), tak budes mat kratke kable k zosikom, teda minimalne straty, znizi sa Ti vnutorny odpor systemu, v spickach bude jednoducho viac prudu.
cez rele zabezpecis startovaciu bateriu pred vybitim....
nabijanie Ti staci nejaka 25-ka az 35-ka medzi baterkami. relatko das napr. na spinany plus zapalovania alebo este extra vypinac.
extra nabijat obidve baterky nie je vobec zle, hlavne v zime a pri kratkych tratiach...
alebo si nechas svoju exidu a das dozadu nejaku malu napr hawker genesis 12-26AH. Tam rele netreba.
no nakoniec prišlo toto

asi som mlady a neskuseny...ale preco mas v tom krku minusovy kabel a nie plusovy???
Plusový ešte nie je napojený , ale kedže som to musel kompletne prekáblovať napojil som minus 50 qmm na kostru. časom pojde aj plus dozadu len to nestíham... :)

14.02.2008, 21:48 |
clown kazdopadne pekny husi krk, odkud je ??
Normalne obchod so stavebným materiálom používaju to v stenách a firmy ktoré montujú klimatizácie :)