Navštíveno 2999x

Potřeboval bych poradit, kamarád si chce koupit nový repro do B6-ky, ty přední chce dát dozadu a do předu koupit nové (cena tak 4 - 5000,-). Co nás zajimá je to jestli narazíme na nějaký problém, pudou ty prední v pohodě do zadu bez úprav???, jaky repro se vejde dopředu (montážní hloubka). Budou na nás čekat nějaký zrady? Nemáte nějaký foto rozebraných dveří ? Moc diky
B6 je ten nejnovější že? jestli jo tak si myslím že předky dozadu nedáš s úpravama možná, co sem se díval přez mřížky tak ve předu jsou tak 18 ne-li 20cm repro a vzadu je klasika 16.5
No to by me taky zajimalo. Premejslim ze bych si tam taky dal neco jineho....
No ono je problem, ze 3Cecko tady asi nikdo jeste moc nerozdelaval a ti co ho maji tak se jim dotoho nechce. Stejne jako me....
Tak momenticek. B6 neni nejnovejsi podle meho. A prave oznaceni je 3BG. Jeslti se nepletu. Ja mam B5 a jak vpredu tak vzadu mam 16,5 uplne v pohode. Krome predku. Tam jsme museli se Spookym dat podlozky z drevene desky, protoze repro vadilo pojezdum oken.
A jinak klasika. Tapece odsroubovat, potom opatrne sroubovakem odcvaknout od dveri a vysoupnout smerem nahoru. A abych nezapomel tak sundat krytku na madlech a vysroubovat dva srouby. U ridice je to malonko jine. Tam musis vycvaknout ovladani vsech oken smerem nahoru.
Super to jsem potřeboval slyšet. Určitě to bude stejný jako ta B5. Dík moc.
rekl bych ze ma na mysli B5 facelift
No tak to neni ten posledni no. Myslel jsem, ze bych se dozvedel neco noveho o svem 3Cecku :-(
formis: Kdyby jsi chtel s necim jak a co. Tak rad poradim.Nejake fotky myslim,ze mam doma, ale moc jich nebude.Jinak co se tyce hudby do Passata tak se take vyzna Luke-Jeep.
Skid-TDI: Kdyby jsi byl tak hodnej a mohl mi posat ty fotky na Ondra.F@seznam.cz abych měl aspoň představu jak to vypadá než se do toho pustím. Jinak dík moc a hezké VÁNOCE :)
Nasel jsem jenom tuto fotku. Tak abych ti ji nemusel posilat tak je fotka tech dveri zde:
[ Link ]