Navštíveno 1360x

čím slepit bassreflexovou bednu.poradíte lepidlo?a jaký silikon na zaspárování aby to bylo pěkně těsné.
vrutama nejideálnější. a pokud to chceš lepit tak stačí klasickej silikon a když to sešroubuješ máš to 1OO%. hlavně bacha už ji nerozebereš nikdy bez poškození. u jedný sem potřeboval po tomhle postupu něco upravit a i bez šroubů se to pak nedalo rozebrat
V podstatě jakékoliv lepidlo na dřevo, třeba i herkules, ale určitě sešroubovat. Na zaspárování můžeš použít jak silikon, tak třeba i laminovací pryskyřici.
mám v plánu dát šrouby i lepidlo.hercules mám jen sem si říkal jestly bude dost kvalitní.s tou plyskyřicí to není vůbec špatný nápad ta až stvrdne tak to bude těsnit jak svińa a potom už to opravdu nikdo nerozděla.dík za radu
mám v plánu dát šrouby i lepidlo.hercules mám jen sem si říkal jestly bude dost kvalitní.s tou plyskyřicí to není vůbec špatný nápad ta až stvrdne tak to bude těsnit jak svińa a potom už to opravdu nikdo nerozděla.dík za radu
Na lepení používám pryskyřici kterou ještě několikrát natřu celou bednu zvenku i zevnitř. Vrutů dávám málo protože spoje kolíkuju.
lepím cerveným duvilaxem a spáry akrylovým tmelem..a jestli je to MDF,tak hlavne nezapomen srouby v cele delce predvrtat..jinak je tam nemusis ani davat...:-)