Navštíveno 1339x

18.12.2007, 17:07 |
toxic Jen se chci radsi zeptat nez zacnu delat unahlene zavery.Mam dvoucivkovej SW. Dneska sem si vsiml ze SW zacal nejak divne hrat. Dal sem k nemu ucho a zacal chrčet.
Napada vas cim to je?
jestli chrci tak bych tipoval ze to bude spalenou civkou...

18.12.2007, 17:36 |
toxic no prave sem se chcel zeptat nez dojdu k tomuto zaveru
ja bych to tipovala na tu civku... no asi dat premotat..
No přemotanání cívky taky néní nejlevnější a opravovanej woofer už nikdy nebude 100%. Raději bych koupil novej.

20.12.2007, 11:02 |
toxic Peta: Je to Rainbow Vanadium
když už se to tu řeší tak se taky zeptám kámoš má GZ hydrogena 12 taky dvojcívku a když hraje dost nahlas tak to má trochu jako kovovej zvuk, jak kdyby nestíhal nebo tak něco, obě cívky jedou, tak čím by to mohlo být, špatně naladěnej zesík nebo rádio? že do něho pouští i to co už nemůže zahrát?
Muže do něj pouštět do co sw nezvládne zahrát nebo do něj pouští víc než snese a už ti to zkresluje.
to mě taky napadlo jestli to třeba na něho není moc
Jakej je ten sw a zesilovač?
tak zesík GZHA 2350X a SW GZHB 3000X
Nejede ten zesík naplno? Píšeš že je to 2cívka jak to máte zapojené?
Collin: premotani neni zas tak drahe, par stovek ale jestli nechce kupovat new tak je to asi jedine reseni

20.12.2007, 21:56 |
toxic Kupovat novej se mi zrovne ted nechce. Kdyby to byl reprak za tři litry tak ho hodim do koše. Jako že uz nikdy tak krasne nezahraje je mi jasne, ale s tim nic nenadelam. Ted otazka kde a kdo me to premota???
paralerně ,zesík jede tak na 3/4
a nebo neco takovýho dělá i GZuranium 15" taky paralerně zapojená na zesíku velocity burning desire II, ale hraje to ze šitky rádia

21.12.2007, 18:51 |
toxic Takze nic se asi premotavat nebude. SW se zahadem rozjel. nevim presne cim to bylo, protoze sem se vrtal ve vice vecech, ale muj osobni odhad byl ve špatne kostře. No uvidime jeste

22.12.2007, 14:48 |
toxic Kabelaz, prepojeni, vyčištění (nejakou dobu chudak hral v prasnem prostředí), kontrola zesáku a vystupu radia, .... Snad všechno co me napadlo