Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Doporučení repro

o Navštíveno 1522x o
o 18.12.2007, 19:39 | Sodom
Mám tady nějaké adepty.Budou hrát na Rockford Fosgate 4x60W RMS v můstku.(Neměřil jsem,tak nevim,kolik dává)
Osobně jsem slyšel RA 160.2 a moc se mi líbily.
Ale nechám se i přesvědčit:-)

Tak které?

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

Ty RA a Phase mi připadají dost podobný...

Díky za názory.

o 18.12.2007, 21:49 | Martas
Z těchto bych osobně volil RA, ještě mrkni na DLS MS6. Je spousty dalších rozumnějších voleb. Mrkni ještě na Dega SP650 nebo něco od Helixe napr. S6 nebo H236 Precision. Nebo Morel.
o 19.12.2007, 08:41 | Beda
mimo to co psal Martas me jeste napadly Rainbow Germanium, ale jestli si slysel ty RA a libily se ti, tak je vem. Podkud ti na ne bude stacit tvuj zesilovac, ale to ti urcite nekdo poradi
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3242 sekund.