Navštíveno 1998x

Určitě nekdo z vás už dělal Fabii , tak mě zajmá jaké pasují jiná repro místo origo ? jako rozměry , je to do krátke . Nechci dávat nic co bude na očích , prostě na origo místo + vytlumit přední dveře a kufru + boky kufru , tak kolik je zhruba potřeba tlumení . Díky

20.12.2007, 14:41 |
Smrada (M)
Repraky sou 16tky s mensi montazni hloubkou napr. Helix H236 (davali se na emma@work 2006
Kindlik: daju sa napchat aj z vescou montaznou hlkou ked sa chce :) a z tlmenim by som pocital okolo 5 platou a kufor moj odhad okolo 15 aspon :)
Predky urcite s mensi montazni hloubkou, je potreba udelat krouzky z MDF, nebo koupit ty plastovy. Tlumeni, pokud nechces nic extra, tak predky ani tlumit nemusis, jen podlepit necim vsechny tahla, svazky stahnout a ve dverich nic nedrnci, aspon ne mne :-) Na kufr staci deska 1x2 metry tusim, daval sem tapajomat s alu folii, vystaci na komplet kufr vcetne C sloupku. PAr fotek je u mne na
[ Link ]

20.12.2007, 18:28 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2007-12-20 18:30:30
co se týká reproduktorů, tak jsem tam několikrát dával Powerbass S-6C
[ Link ] . Udělat MDF kroužky, vytlumit dveře a je to.. Co se týká tlumení, tak jsem použil AMS Tecsound 2mm s Alu folií. Na přední dveře + kufr ti budou stačit 2 pláty..
[ Link ]
ok , díky , jak jsem psal , chci to místo origo , jen dopředu za pomoci těch MDF kroužků , tak aby to prostě nelákalo no . Jinak co se dá dát dozadu ? jako na origo místo

20.12.2007, 20:56 |
Fresh pokud by si chtel mam na prodej kompa GZ s malou montazni hloubkou
[ Link ]
tak zatím jen zjišťuji , bude to aktuální nejdřív v lednu , teď už stejně nic nestíhám

21.12.2007, 13:21 |
Fresh ok, ja na to taky nespecham, kdyby si mel pak zajem, tak klidne napis
Jako pasatak pouzivam do fabii na zakladni instalace nejvic powerbass S6C. Montazni hloubka je akorat, vse bez problemu.