Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pomoc - Helix

o Navštíveno 1475x o
o 21.12.2007, 23:38 | MiBa
Zdravím, chci se zeptat čím by mohlo být, že když pustím rádio klasicky se všechno chytne-rozjede. A když otočím volume doprava tak jedinej 4-kanál začne vypínat-zapínat(bliká i logo helix.)
Zkoušel jsem jestli nemá špatný kontakt od remote nebo jestli napájení ale vůbec nic. Hledal jsem to i u rádia ale prostě nic.

Je to Helix Dark Blue 4. Je starej 3 roky a s něčim takovýmhle jsem se ještě nesetkal.

Monoblok jede vesele dál i když nevím proč ale musel jsem sejmout kontakty z sw a dát je zpět aby hrál pořádně, jel jakoby na 1/10.

Díkes.

o 21.12.2007, 23:57 | clown
a remote si zkousel prehodit s tim monoblokem ? udela to i kdyz odpojis vstupni signaly ?? udelato i kdyz odpojis repro ???
o 22.12.2007, 21:30 | MiBa
jj remote jsem zkoušel všelijak i přímo od rádia jen do něj. ale s těma vstupníma signálama a repro jsem to nezkoušel dík za rady.

Jestli to bude rádiem tak si jí asi hodim páč je to 2 měsíce stará alpinka 9857.
o 22.12.2007, 22:43 | clown
spis kabelaz .. muze jit neco do skratu ..
i kdyz zname Alpinu 9855 co posila do zkratu zesiky taky :o), kazdopadne hledat a zkouset .., tohle jsem u Helixu nevidel, ale mozne je samozrejme cokoli..
o 22.12.2007, 22:54 | Smrada (M)
Kostra dobra?
o 23.12.2007, 09:14 | Pavel 528
bude to v napajeni toho zesiku/predpokladam prechodak u kostry
o 23.12.2007, 19:50 | MiBa
To je zajímavý všechno jsem spojil a rozpojil. Zkoušel jsem dávat signáláky pryč a na chvíli to přestalo a pak jsem si chvíli hrál s nastavením zesiku a už nebliká. Ale když blikal helix tak jsem koukal že i malilinko blikala i alpinka, ale jen tlačítka displej nee. Napájení mám sice cca 3 roky starý ale přímo od baterky a docela silnou kabeláží. No uvidím, budu ještě zkoušet dál.
o 24.12.2007, 00:28 | clown
y by si mel nejakej bordel v potacich ? taky uz jsem to videl,
stacilo s nima hejbnout a bylo vse OK ...
o 24.12.2007, 10:41 | MiBa
V poťácích? Myslíš v zesiku? To jako že bych ho rozdělal a prohejbal všechno možný? :-)

Je to zvláštní, možná je to baterkou, páč když jsem nastartoval auto tak nic ani neblikne. Ale mám tam 71Ah a mám na ní voltmetr a ukazuje normálně 11.8 - 12.4V při vyplim motoru podle toho jak dám záhul audiu.
o 24.12.2007, 10:47 | clown
jenze udaj 71Ah nic nerika, protoze nevis jaka ta baterka je .. , zda-li je jeste zdrava ..
o 24.12.2007, 15:00 | MiBa
Nenapsal jsem že ta baterka je kupovaná v červenci. Je fakt že nevím jak dlouho byla v tom krámě. Tekutiny je v ní dost ale dám jí ještě nabít. Díkec.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3674 sekund.