Navštíveno 1284x

22.12.2007, 16:55 |
DaveX Jdou zapojit 2 slabší zesilovače na 1 pár RCA?? jeden je 4k a druhý 2k.
proc by to neslo?
s vykonem zesiku ci kolika kanalovy jsou to nema nic spolecnyho..
staci nekolik Yrozdvojek a mas to...nicmene to musis vse naladit na zesikach,pac ti nebude fungovat fader ci regulace sw
od radia pomoci Y napr.
[ Link ] zapoj 4 kanal a pokud ma 4 kanal out na dalsi tak pomoci uz normalniho RCA ho zapoj na ten dvoukanal , jde to i naopak (nevim kterej tvuj zesik ma vystup na dalsi tak jsem psal jednu z moznosti)
objednej si 2 tyhle
[ Link ] zapoj to do 4k a z něj přes out na dvoukanál ale jestli nemá out tak ty Y vem čtyři ;-) :-)
No já bych to řešil tak že bych koupil radio co má 3 x RCA, tím si myslím že bude problém vyřešen a pak bude i více možností nastavení.
Dnes se dá radio s 3 x RCA koupit za slušné peníze, tak že než to tak nějak patlat přes Y tak rači nové radio.

23.12.2007, 10:33 |
DaveX Ano, můj 4k má ten výstup, takže to tak můžu zapojit. pro mně je lepší prozatím to zapojit takto. Kámoš mi teď na autě (není to ještě 100%) zdupal škrtící klapku. Tak nevím jak to vyřešíme s prachama.. Ale rádio nemám v plánu kupovat. Bude to moje 1. hudba a když studuju tak mi to stačí zatím :-D

23.12.2007, 10:38 |
DaveX Jo a myslíte, že napájecí kábel bude stačit 16mm2??? :-D kdyžtak není problém natáhnout nějaký silnější.. 4k má nějakých 4x60W RMS a ten 2k zhruba taky 2x70 WRMS
to by melo stacit , ale 25 mm2 chybu neudelas

23.12.2007, 10:43 |
DaveX já právě můžu mít zadarmo jakýkoliv káble.. však zkusím a jesi to bude dělat nějaký bordel tak tam dám tu 25..
a jak se to chystas vubec tahat?

23.12.2007, 12:08 |
DaveX tak já zatím mám v kufru ten 4k, takže už mám natáhnuty káble. zatím tam mám sadu 16mm2.
DaveX: Zadarmo jakékoliv? Takže by jsi mě mohl udělat nějakou cenu na 16qmm?

23.12.2007, 19:37 |
DaveX s těma hrubšíma je trochu problém :)

23.12.2007, 20:50 |
DaveX jj kdyžtak po novém roce.. a jak dlouhý?? víš jak :-P mi strejda přinese všechny ale kdyby měl nosti každý den káble tak nevím :-D
Jsou to vubec autohifi? Nebo obyč. z nějakého elektra? Jinak 5metru 16qmm. Předem dík alespon za snahu. :o)