Navštíveno 3614x

nevite nekdo jestli se tyhle repra daji zapojit jako zadni (rear)?
urcite, ty muzes dat kamkoliv , vzdyt to jsou koaxialni
Proč by to nešlo? Mužeš néní problém.
NO mám s tím menší problém. Všiml jsem si že výstupy do kterých se pokouším tyto repra zapojit jsou označeny jako PRE-OUT. Můžete mi někdo poradit jak to mám zapojit? Jestli mezi reprakama a tema vystupama nema byt jeste neco. Radio mam Panasonic CQ-C1425N.
hele estli muzes hod sem fotky, trosku to nechapu co mas za problem
at delam co delam tak to proste nehraje. please help!!!
fotky sem ted hned hodit nemuzu ale zkusim to trochu lip popsat: Na radiu mam klasicky vystupy na predni repraky zavedeny do dveri. S tema problem nemam. Pak tam mam jeste vystupy na REAR (R,L) na klasickej synch oznaceny jako PRE-OUT. Na kabely od repraku jsem si pripojil pozadovany synch ale zkratka to po zapojeni nehraje. PRE-OUT bych si prelozil jako PRED-VYSTUP. Tak me napada jestli tam nema byt zapojeno jeste neco jineho.
pre-out bude vystup na RCA, takze na zesik. ale ty bys mel mit repro pokud hrajes pres radio tak do ISO konektoru
a ISO konektor je ten hned za radiem?
Zdravim,chtěl bych se zeptat,jestli mi někdo poradí,koupil jsem si repro GTR62CXi,že si je dám do zadního plata a jsem laik,co se týče zapojení.Tak jestli by jste mi poradily na co tam je ta krabička s červeným drátkem a jak se ty repro připojej.Z jedné strany tam jsou dva konektory,u toho je Led +- a z druhé strany jsou další dva konektory +-.Tak kam dát drátky od rádia a na co tam jsou ty další dva konektory(jestli se ty repráky mezi sebou nějak propojí,nevim).Děkuji za odpověď

...

...

20.09.2008, 15:06 |
sob007 | Upraveno: 2008-09-20 15:07:06
To led +- je napájení pro osvětlení loga a to samostatný +- je pro signál z rádia.
sob007: to chceš říct že maj všechny osvětlení loga??
Takže na to napájení loga napojim drátky od někud ze předu ze skříňky,kde je elektrika,jo.SOB007 a jinak díky moc za radu.
A ještě co to je ta krabička s tim červenym drátkem,to se tam taky nikam musí připojit,má to v sobě nějakou větší díru na konektor,ale takovej jsem ještě neviděl.
tak to s tim cervenym dratkem je pojistkovka na klasickou pojistku, dava se tam 5A na napajeni toho led osvetleni , a maj ho vsechny GTRka