Navštíveno 1140x

26.12.2007, 13:48 |
koren na panelu 7944 mam dva delsi a nekolik mensich ryh. nejdou uplne do hloubky, ale ciste povrchovy taky nejsou:-( co na to pouzit? co treba sajrajt na disp mobilu bude fungovat?
Myslim ze bude, funguje to i na bryle, nejaky Displex nebo tak nak...
Urcite anebo kamarad pouzival zubni pastu. Sice to neni asi nejlepsi, ale docela to i fungovalo (ovsem zalezi na tom, jak hluboky ty ryhy jsou...)

26.12.2007, 16:59 |
DaveX zubní pastu jsem používal na vlasové rýhy na metalíze od auta :-P, myslím ale že na displey použij to co píše Lucass :)

26.12.2007, 18:18 |
koren ok,vyzkousi se. diky za rady
Docela úspěšně používám, pravda na poškrábaná CDčka, obyčejnou leštící pastu na karoserie TEMPO apod. Nanese vosk, zacelí šrámy, pak stačí pouze rozleštit. Pozor, není to všelék :-)
Tempem bych do toho moc nešel nejlepší je ta pasta na mobily,ale ta ti neveme hlubší rýhu.V práci občas leštím plexi a když je tam hlubší rýha musím na to smirkem od 1000 nahoru a končím pastou ale to jsou plexi trochu jiných rozměrů.PS máme na to spec pastu ale stojí to strašný peníze.Ze začátku jsem zkoušel i tu pastu na mobily ale pro moje použití byla nevyhovující velikost balení ale jde to s ní hodně slušně.