Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jakej zesik pro kompa HELIX DARK BLUE 62.1

o Navštíveno 2006x o
o 27.12.2007, 20:44 | FANDAK
Takže autohifi zas až tak moc nerozumím tak mě neukamenujte.
Začalo to rádiem PIONEER DEH-P6900IB [ Link ] co jsem už dost dlouho chtěl.No musím uznat že na seriové repro to nehraje špatně mám auto Fiat Punto 2 mk2b.Takže jsemzměnil na poslední chvíli rozhodnutí jaké koupit nové repro.
Dost jsem si přečetl názorů v témateh na foreh. A taky prodavač takhle mluvil.
Chtěl jsem původně HERTZ DSK 165 [ Link ] ale na konec jsem vzal HELIX DARK BLUE 62.1 [ Link ]
Takže je tam zatím hodím výměnou za origa a až bude trochu teplo jaro či léto nebo možnost v teple mýt auto tak udělám nějaké to vytlumení a zalepení dvěří.
Ale ted otázka jakej by se nejlépe hodil myslím tím výkonově zesilovač pro tyto repro HELIX.
Nevím jak se to bere či počítá nebo jaké je pravidlo.Nechci abych zbytečně platil co neviužiju.Je tady dost co tomu hoví a rozumí tak dám na vás.

o 27.12.2007, 20:51 | FANDAK
tady ještě foto té mé radosti

foto k příspěvku  od FANDAK

o 27.12.2007, 21:01 | Cenda
Vzhledem k cene komp asi nebudes chtit davat za zesik moc penez. Pokud by ti nevadil starsi, mrkni se po starsich Denonech, jsou za hubicku a zvuk velmi slusny. Mezi klukama je jich dost, nekdo by mohl nejakej pustit.
o 27.12.2007, 21:01 | FANDAK
Zesilovač plánuju do budoucna já jenom po kterých mám koukat.Můžete mi i doporučit značku ale né nic drahého.Koupim spíš nějakej jetej cena u mě vítězí.
o 27.12.2007, 21:05 | FANDAK
Díky CENDO za odpověd ale nenapsal jsi číslo kolik watt zesik???
Když jsou ty repro 50 watt rms tak kolik jeden kanál na ně bude ideal???
o 27.12.2007, 22:55 | michal_smsmsm (A)
idealůni bud o trochu vic nez maji kompa takze tak 60-65 urcite by zvladli i vice ale vzhledem k cene tu bude tuhle urcite dostacovat a reprackum taky. jo a nekdo tu ted prodava helix hxa40 tak zkus pohledat byla by to idealni volba diky stejne znacce
o 28.12.2007, 07:12 | CarMedia.cz
Pokud by jsi chtel 4ch, tak aby jsi mel i na zadky, tak bych dal Crunch PZi 100.4. 4 x 50W RMS je postacujici [ Link ]
o 28.12.2007, 09:04 | FANDAK
No konečně nějaká odpověd od michal smsmsm díky chlape.
Do zadu to neplánuju dát přes zesik takže jenom připadá v ůvahu když už tak 2 kanál.
Takže co jsem se dočetl z odpovědi tak zesik má mít aspon co má repro to je těch 50 watt rms a ještě je lepší když má o trochu víc jako rozmezí 55-65 watt rms jeden kanál???Je to teda takhle? :-)
o 28.12.2007, 12:09 | clown
treba Mach prodava za 4t HX400, v luxusnim stavu .., sice zvukove nad kompama, ale slusnej zes .. 60W RMS x4, malej, kompaktni zes ..
o 29.12.2007, 00:03 | db-marek
FANDAK: uz racej by som dal aj zadok cez zosik, mozes zatial zmostikovat kanaly na predok a potom das do serie ked budes mat v zadu repra a HX400ka by bola idealna podla mna :)
o 29.12.2007, 11:52 | FANDAK
A je to tu zase.Kua hodte mi sem pls link na toho Macha (HX400).
Nemůžu to najít ten zesik. :-(
Ale zase zesik 4x60rms bude o jinejch penízkách než 2x60rms.
Když už bych se rozhodl pro zadek tak kopím další zesik.
V rádiu mám 3 výstupy a zatím je obsazen jen na subik.Předek je volný a zadek taky.
o 29.12.2007, 12:00 | clown
MACH (Uživatel)
email: tommaximach centrum.cz
[ Link ]
o 29.12.2007, 12:02 | FANDAK
díky vám už jsem to taky našel :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3372 sekund.