Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problem odblokovani VYRESEN.

o Navštíveno 1291x o
o 28.12.2007, 13:13 | Arnie_one | Upraveno: 2007-12-28 13:16:47
Konecne jsem nasel zpusob, jak odblokovat autoradio v rychlem case a pro me za solidni penize.
Domluvil jsem se s fi. v Anglii napsal mail poslal, pres Visa penize a behem par minut jsme mel navod jak radio odblokovat.

Podotykam ze se jenda o SONY cdx m-9900 coz asi neni tak jednoduche. Kod neni ani ve flashi ani v eprome, psla sem nekolik mailu a zdan firma me nebyla schopna rict ze to na 100% umi :(

Jen napsiu ze me to stalo 40Liber, je to nejdrazsi odkodovani, jejich ceny se pohybuju od 6,95 a 16,95 to co sem mel ja byl extrem.

Pokud nekdo bude chtit mohu poslat adresu na mail

edit:
Dost me mrzi, ze stale u nas neco takoveho nefunguje, porad si pripadam jak za komacu. Pepo udelej tamto a tamto. Ten mel zeleninu a ted opravuje televize :(

o 28.12.2007, 14:09 | clown
mno a co CZ servis SONY ??? ten neporadil ? nebo chtel doklady k radiu ?
o 28.12.2007, 15:36 | Arnie_one
Tne me halvne ani neodpovedel :(
o 28.12.2007, 15:55 | michal_smsmsm (A)
Pavel by to neudelal?? to se mi zda skoro divny
o 28.12.2007, 17:20 | Pavel 528
jeste jsem sice toto radio nedelal,ale myslim,ze by se dalo,ale na dalku to neumim a hlavne ho nechtel nikam posilat...
nicmene se mi zda cena 1500,- trochu out,ale to je kazdyho vec.....
o 28.12.2007, 17:34 | Arnie_one
Ja sem nicku "Pavel528" vdecny, jediny se mnou hodil slovo neposlal me hned nekam a vicemene to s nim bylo dohodnute. Jeho solidnost co jsem s nim psal je dost velka, takze kdyby me to nevyslo tady, byl jsem domluven s nim.

Kazdopadne co jsem vsude cetl toto radio nejde odblokvat cestou vycteni kodu :( Neni ani v eeprom 24CE0 ani ve flash pameti VT.....

o 28.12.2007, 17:41 | michal_smsmsm (A)
aha tak to jo :) nevedel jsem ze ste spolu mluvili, ani ze tomu branilo posilani radia...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3023 sekund.