Navštíveno 2055x

Ahoj pánové, mám problém na rádiu. Jde zapnout, vyjede monitor, ale žádný tlačítka dále nereagují. Prostě nic dál nezapnu. Ale přitom na monitoru žádnou závadu nepíše. A když ho chci aspoň zase zavřít monitor, musím dát reset monitor zajede, ale vypnout rádio nejde. Co s tím??? Zapojení je zkontrolované a pojistky jsou taky OK. Děkuju za každou radu.
A fungujou ti funkce a zavirani pres dalku?Mel jsem stejny typ a v poho....
Přes dálku taky žádný reakce. prostě jak když to zamrzne. Nejde ovládat ani monitor ani tlačítka. Teď jsem všechno odpojil a kontakty vyčistil a zítra to zkusím zase všechno připojit. Snad se to nějak zresetuje a vzpamatuje.
Ja sem tenhle problem s funkcena mel u dalky,ale ne u obrazovky...Divne
Takže rádio jsem znova zapojil a stále nic. Už mě nenapadá co zkusit.
Zkus sevis kenwood,pana Kastanka 724353754.Ti snad ti poradi.

31.12.2007, 15:50 |
Northh | Upraveno: 2007-12-31 15:56:02
Hele kamo,mas to nove?nebo starsi?Premyslim co stim asi je,ale nenapada me nic,ale tohle zamrzi.Co zapojeni?ale to bude asi v poho,protoze by to asi ani nenabehlo....,a neni nejaka zrada s dotekem kdyz tam das ten panylek?Nebo zkus Pavla 528,ten by taky mohl poradit....
Ja vim,ze kdyz jsem to mel,tak tohle mi nikdy neudelalo,jeste tusim ze to ma kod,ale to asi nebude ono,to bude spis nejaka kravina.A fungovalo ti to nekdy,nebo to udelalo z niceho nic?
koupil jsem to už použité. Zapojení je OK. Ten totek panýlku bude taky v pohodě. A kod je vyplej. Všechno fungovalo jak má a z ničeho nic přestalo. Jediný co je trochu volnější je konektor toho černýho kabelu co vede od black boxu k rádiu. Protože když jsem vytáhnul rádio z palubky, tak ten kabel byl v palubce jakoby do smyčky a ted je ten kabel lehce uvoněný z toho konektoru. Prostě hned za konektorem byl kabel hodně ohlej, a tím pádem se lehce jakoby povytáhl z konektoru. Tak nevím jestli by to mohlo být tím.
Stim kabelem tezko,protoze ikdyz ten silny kabel co propojuje radio a blackbox nemel napojeny tak ti to bude na obrazovce psat -no signal,ale zavirani a otvirani bude fungovat.To mam vyzkouseni.Tak zkus jiny kontakty.....v nejhorsim pripade to bude nekde v radiu...:o(.
jo, máš pravdu v tom to nebude. Vyzkoušel jsem zapojit jen napájení, a rádio se hned rozvítí, vysunu monitor a nic víc nejde. Musím dát reset abych alespoň zavřel monitor a pak když chci vypnou rádio, tak to nejde. vypnu to jedině tak, že sundám panýlek. Tak jako první problém bych potřeboval vyřešit, proč nefunguje tlačítko off on a pak by se vidělo co to udělá.
Tak mě napadá, nemáš k tomu českej manuál, kde by mohly být nějaké rady ohledně závad? Já mám v češtině jen manuál na novější typ 729 a tam nic nevyčtu. Nebo jestli tomu aspoň trochu rozumíš, tak koukám že jsi z Roudnice, tak já bych za tebou zajel, jestli bys byl ochotný se na to mrknout?
Myslim ze to bude nejaka kokotina.jojo to jsou ty multimedialny mrchy :o)))).Rikam,mel jsem obrazovku Alpinu-ivu a i tohle kenwooda a bez nejaky zavady.Ted je otazka jestli bude chyba v obrazovce nebo v blacboxu.....
Jsem kousek od Citova,smer RCE a neni problem sejit se muzem se na to mrknout a treba neco vymyslime.Jinak manual nemam,dal jsem to k tomu kdyz jsem to prodaval :o((
Od koho mas tu obrazovku?Neni to nahodou ta moje :o)
no to už mě taky napadlo jestli ta mašinka nebyla tvoje. Mám jí od Fandy ze Štětí, má tam malej butik ze zeleninou. Tak pokud se na to mrkneš, budu jenom rád. Napiš kdy se ti to hodí a já přijedu. Jsem z Mělníka, tak to mám k tobě pár minut.
MarwinA4 budu ted pouze na tel. c. 722 546076,na netu nebudu a dnes jedu domu z PHA. Tak se muzem po dohode sejit.Cus