Navštíveno 3061x

Doporučte nějakou muziku do multivana, Radio, repro atd....asi nejsem uplný "blázen" který by musel mít Top muziku s 2000W ale origo radijko na kazety taky není už ono. Představoval bych si něco jako slušný rádio, repro v palubce, dveřích a zadku plus nějaká aktivní tuba, zesilovači bych se rád vyhl. Nevím ted přesně jaké sou kde průměry repro a mám podezření že někde budou třeba aj mělké repro ale mužu to vše samo odměřit.
Nebráním se ani nějakým bazarovým nabídkám kdyby někdo měl něco zajímavého.
Dík všem.
do předních dveří dáš 16cm, v palubce jsou jen vejšky, takže určitě bych koupil nějaký slušný kompa. Zadní repra jsou poměrně nešťastně zakomponovaný, takže jsme na ně hodili bobek a koupili lepší kompa. Požadavek byl zachovat prostor, takže sem dal 25cm woofer pod sedačku řidiče do uzavřenky, asi by šlo něco vymyslet do prostoru uprostřed pod palubkou, ale to by bylo dost složitý. Co se týče zesilovače, pokud chceš aby to za něco stálo, nevyhneš se mu a už vůbec ne pokud chceš woofer. Jinak celek, čili 2+1 se myslim vzhledem k ceně sakra poved a hrálo to slušně i přes umístění basáku pod prdelkou, trošku to brnělo :o) Spíš napiš kolik do toho dáš a pak dostaneš konkrétní odpověď
tyjo peněz...dejme tomu do 20ti maximální strop, chtěl bych aby to hrálo ale nechci do toho hrubě zahučet, chci ještě čipovat, tonovat, velký kola atd. Co se týče tý palubky tak nevím jestli sou tam jen výšky protože ted mi dveře nehrajou vůbec a přitom to hraje jakštakš vzhledem k tý plečce radiu co v tom je.
hanzXX: Čau, taky jsem řešil T4,ale né multivan. Tam bylo trochu neštěstí, že ve dveřích je místo na repro až dole a to bylo prd. Chce to jen trochu odvahy a ostré nůžky a dostaneš je skoro až nahoru. V předu jsou ďoury na průměr 10, ale z toho ti jen tak něco nezahraje. Při výběru doporučuju uvažovat (pokud možno) nadčasově. Prtože jestli hodně najezdíš, tak je celkem pravděpodobný, že tě to nakonec stejně semele, jako leckterého zdejšího chovance.
no už jsem o něco pokročil..radio pio Deh p880prs k tomu mám kompa na předek a asi vezmu monoblok a sw do kufru. Zatlumím dveře a s tou radou na zvednutí repro dík, pouvažuju. Ty 10tky jebu.
Ted jez zvažuju
1.jestli bude stačit honit ty compa z radia
2. jestli mam vzít ještě jedny compa dozadu a zase jestli živit radiem
pokud nedáš silnější repra a přes zesik,tak si v T4ce moc nepomůžeš...je to velké auto. Pokud máš multivana tak máš repra i ve dveřních kapsách....jsou tam 16cm s montážní hloubkou kolem 45mm...