Navštíveno 1314x

Tak jsem celkem uz rozhodnuty skocit do tehle alpinky, vim ze je to low endovejsi zalezitost ale nebude za tim postaveny zadny high end masaker (Hifonics zeus 2k + brutus mono, kompa vepredu zatim hifo zeus casem mozna tus, 2x alpine type R woofery) tak myslim ze by mohla snad stacit? Ma s ni nekdo zkusenosti? Dekuju za veskere info..
no, podle me to low endovejsi zalezitost neni. mas tam moznost optiky primo do procaku napr. PXA H701. A to uz by ses zvukove dostal uplne nekam jinam.
Mam IVA 310 s PXA H701 prez optiku a nemenil bych... :o)

31.12.2007, 13:52 |
Shr3k Já si myslím, že je to zcela regulérní nástupce D310, o nějaké nekvalitě nemůže být řeč.
tak nějak, myslím že 105ka bude velice dobrá volba, v testu Car&hifi vyšla velice dobře ;-) myslím že budeš spokojený
Tak to super, utvrdili jste me ze to bude dobra volba:) samozrejme krome zajimave ceny se mi libi slusna vybava (modrozubka na HF, DivX, MP3 z dvd, moznost pripojeni USB, ovladani z volantu, odnimatelnej panel..:) ale bal jsem se kde je hacek za ty kacky.. Tak snad nikde otestuju a uvidime:)
Btw Mishane nemas nahodou ten test nekde po ruce? Kdyztak na mail prosim prosim:o) dekuju..
no mám ho v časáku, ale nevím jak ti ho hodím na mail, nemám foták a přes telefon nevím, to asi z toho moc chytrý nebudeš a přepisovat ti se mi to nechce :-D ;-), leda že bych ti to popsal jen ve zkratce

31.12.2007, 14:07 |
clown martyne ... pak to zkusime treba pres procak ... vim o jednom, co jentak lezi a place :o)))
taky si myslim, že nazvat tuto Alpinu low end je nesmysl :) (Nejen) na tvou sestavu uplně optimální..
super super:o) uz je na ceste nemuzu se dockat:) jen nevim proc neni na webu i-personalize moznost nastavit si online i 105ku?:( A daji se na to sehnat / udelat nejake wallpapery jine nez jsou na webu alpine? Chtel bych tam soupnout logo bmw:o)

02.01.2008, 14:38 |
Ricci No podla vsetkeho na nej nemas velmi co nastavovat, kedze nema Time Correction aspon podla popisu vyrobcu...
[ Link ]
Ricci: kdyby ji dali takovouhle vybavu vcetne TCR tak by se neprodavaly processory ;-)

02.01.2008, 14:50 |
Ricci Presne tak, bez procaku je to DVD ako bez ruk :-)

02.01.2008, 14:52 |
clown jak jsem nekomu jiz psal do ICQ ... zdrazte tuhle IVU o 5000 a davejte k tomu procak zadara :o))
Ricci: v testu Car&Hifi čtu, že časové korekce umí ;-) takže Martyne, aktiv a jedeme z kopce :-)))
:o)) vzdycky jsem ho chtel zkusit:) Neee zatim mam sestavu jasnou treba do budoucna se to nejak poresi:) ale zacal bych tim procakem kdyz uz.. Ale to je fakt hudba budoucnosti:) kazdopadne se uz nemuzu dockat mam uz nasosano nekolik GB klipu, kdo by to rekl ze 4 minutova pisnicka muze mit 200-300MB:D v DVD kvalite..
Já mám IVU-310 a jsem moc spokojeny takže ti jen můžu doporučit 105 ale záleží na tobě do čeho se pustíš

02.01.2008, 23:41 |
Shr3k 02/01/2008 08:35 Martyn: Formát wallpaperu (apn) je stejný jako u starších.
02/01/2008 14:38 Ricci: Kdybys přečetl návod, nepsal bys nesmysly:
This unit includes a function to enhance the sound in the car environment. The DVD 5.1CH menu selection lets you make standard audio adjustments as well as 5.1 surround sound settings. If this unit is connected to an optional external processor, the adjustments are made by A.PROCESSOR. Adjustments are possible only after bringing the vehicle to a complete stop in a safe location.
T.CORR / SUBW. LOWPASS FILTER / DOLBY PLII /REAR FILL /
SPEAKER SELECT / MULTI CH SETUP / SPEAKER SETUP /
BASS SOUND CONT. / USER PRESET
5 Adjust the correction value (0.0 ~ 20.0ms) of a desired speaker by touching the respective [ ] or [ ] button. (1 step = 0.1ms)
02/01/2008 17:02 mishan: Mno aktiv, to bude asi problém, protože má klasický 5.1 výstup, nikoliv 2+2+2.
jjj, jasný, tam jsou jen korekce jak píšeš

03.01.2008, 11:33 |
Ricci Sorry, spolahol som sa na to, co napisal Alpine o 105-ke na svojej stranke, navod som nestudoval...
Pri IVE 310 tam totiz uvadzaju vsetky audiofeatures, pri 105-ke to tam asi zabudli napisat, ja sa s tym uz nejako psychicky vyrovnam...