Navštíveno 1185x

Čaute o5 dotaz!!mam tento repro Audiobahn 1508 q ma to vykon 2x1000 w RMS a zes je natom tenhle
[ Link ] uvažoval jsem o prodej toho repra protože ten zes je na něho slaby tak jsem myslel že koupim misto něho 2 30cm repro k odpovidajícímu vykonu zesu
a otazka zni mohlo by to hrat lépe?? diky za komentáře

31.12.2007, 16:50 |
mamut no tak to zalezi jake ty repra budou.nebude lepsi kdyz koupis silnejsi zesak a ten subwofer nechas cetl sem tady ze lepsi je mit jeden poradny nez kupovat nake dva akorat to potom zabira vic mista
mno repro jsem myslel tak cenove hladině 6 000 kus!!to jsem taky uvažoval o zesu ale zes s 2 KW to je ranec a ten reprak je už starej a měl bych strach že by šel do kytek pustit mu 2 KW nevim mno

31.12.2007, 19:43 |
mamut no tak to je urcite lepsi ho strelit a dokoupit nove repro za ty penize myslim ze koupis nake lahudky.a do jake znacky pudes mas nakou predstavu
mno pravě nevíím co by slyšel jsem třeba GZ nebylo to zle ale značka vyhlidnuta zatim není nevím snad tu někdo něco hodí co by se šiklo pro ten zes parametry tam jsou

01.01.2008, 13:06 |
mamut
Lukin: No neboj, že to ty 2 KW má:-) Pokud chceš něco pro normální poslech v autě, tak kup 25" kvalitní sw a pověs ho na ten zes. a rozhodně udělá větší parádu, než nějaký dvě levný low endový 12"

01.01.2008, 13:08 |
mamut a co rikas tady na ten bavyl sem se s prodejcem a ten mi ho vrele doporucoval ze je dobry
tak normalni poslech,mno to uděla dobry kraval a i kvalita super jako hraje to perfektně jen prostě mě zajima jestli by to ty dva hertzy nahradily že by to bylo srovnatelne s hertzem jsem měl dobre zkušenosti
Majk-fox jak to myslíš že to nema ty 2 KW? podle zdroju by to mit mělo