Navštíveno 2972x

01.01.2008, 13:59 |
DaveX Zdar borci.. Poradí mi někdo kdo tlumil dveře felicie kolik bych potřeboval materiálu, kolik do toho investovat a tak?? Nemělo by se jednat o nějaké extra tlumení. Prostě aby to bylo co nejlevnější a aby to i splnilo svůj účel. Samože ne na 100%.. Díky moc za rady.. Šťastný nový rok :)

01.01.2008, 15:07 |
xid Zajimave tema tez by me to zajimalo (mam hranatou felicii = favorit). Jeste bych pridal dotaz jestli jste nekdo zkousel dat repraky do zadnich dverich do feldy/fava.Dik
ja jsem kupoval tecsound 2mm a alu folii, a na tlumenim vnitřního plechu staci cca 120cm z role 200x100 a na vnejsi plech je to stejne, jenom stači bez folie, celkova investice podle me 1700kč a ještě Ti zbyde na 5.dveře
to xid: nevim jak jini,ale u facka bych se na to vys... facko ma rovne zadni plato,tak bych dam hodil drevene plato a dupnul repra do nej a kdyz zespod udelas nejake pekne boxy pro ty repra tak to musi hrat hezky...

01.01.2008, 15:39 |
xid to Antonio: Me se to libi v zadnich dverich navic to tam tolik "nebije" do oci nenechave bytosti.
xid: Jako Antonio, dej repra do plata. Do zadních dveří mě to přijde jako zbytečná práce. Dej je do plata a přetáhni je pruzvucnou tkaninou. Kamarád to tak má a plato je furt stejné, reproduktory jsou pěkně schované.
jinak k tomu tlumení...sem tedkom koupil na dveře 2mm tescound s alu folii....a myslím že pro tvůj učel by to to taky stačilo:)jinak sem taky přemýšlel dát repro do zadních dveří....ale asi pujde do plata...
2mm Tecsound s ALU plně dostačující.. máme skladem jak s tak i bez ALU ..
více info:
[ Link ]
trošku "kvalitnější" ale i dražší varianta je Sikadamp, vyšlo by to na 8-10 plátu po 148,-
taktéž skladem:
[ Link ]
palmer chtel jsi napsat 248, nee :)) jinak dobrej matros na dveře
Třeba nějaká moc dobrá akce za 148,- 1ks :o)
Tecsound s ALU doporučuji, mám ho ve dveřích na favu také, i na 5 dveřích. Sikadamp, mám na stropu a spokojenost také.
Na to že favorit neoplívá žádnou pevností karoserie, tak po vytlumení, to není za tak špatné.

02.01.2008, 21:21 |
DaveX a stačí čistě tohle?? co kdybych na vnitřní plech šoupnul pastu brax a na vnější ten tecsound??
trošku OT, ale k tomu fáčku - na zadní dveře se vykašli, já do fanóša dělal zadní plato, potáhl průzvučnou od sinusu a repráky dal zespodu, nikdo nic nevidí, nikoho nic neláká...
brax byh ti doporucil, kdyby jsi chtel delat dukladnejsi vytlumeni, pokud chces delat zakladni, bohate ti staci ten Tecsound.. jinak Brax samozrejme take skladem, jak v malem tak ve velkem baleni, ale jak jsem rekl, pokud neplanujes poradne vytlumit, tak bych zustal u Tecsoundu..

03.01.2008, 14:20 |
DaveX Díky moc za rady všem a ještě by mně zajímalo čím zaděláváte ty velké díry co jsou ve dveřích felicií :)
ty díry zaděláš mdf...plech...lamino.....nebo vyztužit páskama z plechu a přelepit tlumením:)jinak asi zkušenější doplní...:)
myslim, ze neni co doplnovat..

04.01.2008, 11:52 |
DaveX Myslíte že můžu použít překližku 5mm?? aby to nebylo moc tlusté nebo já nevím :/
ono jako klidně můžeš použít....je to jen o tom abys pak nasadil tapec:)

04.01.2008, 14:03 |
DaveX No právě :)

04.01.2008, 15:06 |
DaveX ale když to hodně lidí zakrývá MDF jaká je nejmenší tloušťka MDF???

04.01.2008, 15:07 |
PRESS tady máš fotonávod přímo na feldu
[ Link ]

04.01.2008, 17:12 |
DaveX jj tam jsem koukal ale on asi neřešil to zakrýváni děr, to tak vypadá že to polepil jen tím tlumením :/