Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > to harry: JL AUDIO W0

o Navštíveno 1063x o
o 01.01.2008, 16:42 | Cormi | Upraveno: 2008-01-01 16:43:21
zdravím chlape, kontakt na ICQ jsem radši smazal kvůli neustálýmu posílání spamu... mám jeden dotaz - vím, že basáky W0 už se dávno nevyrábí, ale dají se ještě sehnat 2 nový kousky 15 W0, eventuelně 1ks 12 W0? Díky za info

Jinak tohle doporučuju skouknout, neskutečnej masakr... jednou si tu W7ku musim pořídit, snad se toho dožiju :-)))

Odkaz na video [ Link ]

o 01.01.2008, 22:10 | doronel
12" není problém, ty mám skladem. 15" už asi novou neseženu.

Jinak to video je do slova a do písmene "masakr" - chudák sub. :-(
o 02.01.2008, 13:08 | Cormi
harry: to si ještě neviděl tohle :-( to si fakt nezasloužej! Ty W0 ještě zvážim, každopádně poprosim jestli bys prověřil možnost sehnat ty 15"ky.

Jinak na 13W7 vystačí zesík 1000/1 nebo ne?

[ Link ]
2 10 inch JL audio w0 Woofers
1 Rockford fosgate POWER 10001bd amp
Took not even 5 sec.to fuck up and 30 seconds to smoke these bastards totally.Not bad for the amount of power they were getting.. HaHaHa........

[ Link ]
Pay close attention in the beginning about 15 seconds in and watch the woofer to the right go and start moving opposite because of the suction from the one on the left.... Thats the only reason i put this one on.....Thanks for commenting and viewing........
o 02.01.2008, 14:28 | Ricci
Na 13W7 potrebujes 2 kW zosik a nie hocijaky, aby zahrala tak ako najlepsie dokaze...
o 02.01.2008, 16:14 | doronel
Ricci má pravdu. Potřebuješ hodně kvalitní zesík, hlavně aby dokázal ten sub ukontrolovat, jinak to jsou vyhozené peníze.
Můj favorit od JL je 12W6, nebo 13W6.
Tu 15W0 už neseženu - jedině, že by ji měl nějaký prodejce ještě skladem.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3448 sekund.