Navštíveno 1279x

Caute, nevite jestli ma teplota vliv na vykon repraku? Zda se mi ze kdyz sednu do zmrzlyho auta a trosku to okourim tak nemaji takovy vykon a slaby basy. Kdyz se auto prohreje tak se mi zda ze maji mnohem kvalitnejsi zvuk. Je to tak nebo se mi to zda? mam repra CRUNCH GTR 62CXI.
a jeste jeden lama dotaz. Jaky je rozdil mezi komponentnima a koaxialnima reprama?
neni to jen o teplote repro ale i o teplote zesiku, vem si ze studene tranzistory v zesicich maji trochu jine chovani nez teple a vubec vetsina dilu ze kterych se zesilovace skladaji provadeji lepsi funkci po slusnem zahrati.
komponentni repra jsou te ktere se skladaji z nekolika oddelenych komponent, vetsino stredobas a vyska (ale muze to byt i stredobas, stred a vyska - tzv tripasmovy komponentni system) koaxialni jsou ty ktere maji vysku i stredobas, pripadne parodii na stred umistene v jedne ose, spolecne v jednom kosi reproduktoru
komponentní repro je zvlášť středobas a výškáč + výhybka, a koaxilni je reprak co má v sobě (na sobě) výškáč a místo výhybky kondík .. (jen tak ve zkratce)
no já to nechám chvílí hrát at se to zahřeje a pak hraju normálně a bez problému