Navštíveno 1250x

Zdravím všechny.Mám na vás prosbu ohledně výběru compa do BMW E36 coupe.V autě bude za nedlouho radio Alpine CDA-9887R.Do léta by měl být zesik a SW ale teď je aktuální compo.Do uzšího výběru se dostaly:
Dragster DCC 682.1,GZ Radioactive RC 16X,PowerBass PB-L6C,SINUS LIVE SL16,Hertz ESK 165L a Focal Access 165 A1.
Nejvíc se bude poslouchat Dance a techno.
Předem díky za pomoc při výběru
z tohoto vyberu bych volil asi Powerbass , ale mozna by nebyly jeste spatny Crunch GTR
mas tam repro od 60 rms do 150 rms, asi by to chtelo taky vybirat podle planovanyho zesu, ja mam rainbow a jsem moc spokojenej a sel bych do nich znova, takze dalsi znacka na vyber :-), moznosti je strasne moc, osobne bych si promyslel dopredu celou sestavu a kupoval postupne. Taky jsem to tak delal, ale uz pri koupi komponentnich repro jsem vedel jaky dam zesy a sub. muj nazor.
osobně si myslím, že máš hodně dobré rádio ale na repro šetříš. Nezapomeň, že repro je vůbec nejdůležitější součást sestavy, tak by jsi měl koupit repro ze stejné kategorie jako rádio. To je tedy alespon můj názor.
Na tento druh muziky bych se taky priklanel bud k Rainbow a nebo GZ ale vyssi radu
osobně doporučuji Powerbass ES-6C..

08.01.2008, 00:17 |
CESi125 | Upraveno: 2008-01-08 00:24:37
jo jo vím že rádio má rozhodně na víc,ale jelikož tuhle budoucí zástavbu nefinancuju tak se řídím požadavkem a ten je compo za +-4000kč.
Na Rainbow sem taky koukal,ale odrazuje mě od nich zkušenost u známýho-vejšky maj tendenci "řezat hlavu" takže se jich bojím.Myslím,že má CSX 265 ale nejsem si jistej.
O GZ sem slyšel,že uměj techno,ale zkušenost s nima nemám,takže nevím jak sou na tom oproti konkurenci.
co ty Dragstery a Sinusy?
S tím zesem je to fakt,ale v plánu je,že se volba podřídí compu-možná je to blbost :-)
SW možná bude 1 nebo 2 páry Raptor 6,ale to je zatím nepodstatný.
Já mám v autě zmíněný Powerbass ES a sem nad míru spokojenej,tak by mě zajímalo jak sou na tom PB-L6C.

10.01.2008, 20:36 |
viper mam Powerbass es-6c a jsem moc spokojenej