Navštíveno 1168x

08.01.2008, 20:16 |
mik Zdar odborníci, chtěl bych udělat ozvučení P 307 s rozpočtem do 20 tis. Kč (vč,. tlumení a kabeláže). Chtěl bych jenom do předu 165 kompa, do kufru sub a to celé krmit 4k zesem. Radio - mam předběžne vybranýho Pio 65BT a přední kompa Rainbow SLX 265 a sub Helix Deep blue 12 single, ale ještě vůbec netuším jakej zes a jestli to spolu bude nějak uspokojivě fungovat, protože sem nic z toho ještě neslyšel ale vybíral podle testů a ceny:-) Jo a bude to hrát pouze taneční a techno.

10.01.2008, 08:39 |
vesi a práci si budeš dělat sám? jinak se do dvaceti asi nevlezeš
no i s prací budeš mít problémy...pokud chceš aby to udělalo to co umí, budeš muset hodně investovat do tlumení atd..dveře jsou celkově dost špatně řešený, takže je na tobě jak se k tomu postavíš...mě to čeká taky, reprák je tam chycenej jen v tapecu..

10.01.2008, 18:54 |
mik Dělat to budu sám. Dvřře sem ještě rozdělaný neměl takže netuším co mě čeká. Ten reprák ve výplni bude asi problém-leda že bych důkladně přidělal reprák na výplň a tu zevnitř polepil tlumením? Nehledě na to že toho tlumení bude asi potřea dost- je 3 dveř.
mrkni na peugeot-club, borec má udělaný stránky o muzice do 307...i když on neřezal, ale dal reprák zpět na vytlumenej tapec...

10.01.2008, 20:27 |
mik Tak sem si to našel ty dveře, to je něco hroznýho. A co se týká těch komponentů, k tomu by připominka nebyla? (a výběru zesilovače)
s těma kompama nemám zkušenost, ale helix jsem do auta dával a pohoda, za ty prachy hraje hezky...jen budeš chtít časem víc...zesilovačů je spousta, třeba mac audio 4200...hledej tady na fóru, je tu spousta doporučení!