Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada-bude tento zesik akorát na repro HELIX DARK BLUE DB 62,1 (50 w rms)

o Navštíveno 1389x o
o 09.01.2008, 20:13 | FANDAK
Mám rozjednaný tento zesik Philips DAP 300.
Mel by mýt 55 watt rms na jeden kanál a repro HELIX DARK BLUE DB 62,1 jsou 50 watt rms.
Chci ten zesik na výše zmíněné repro bude ten zesik pravý ořechový???
Nebo je slabý.Víte někdo co je to za zesik?
Bude to napojený na rádio Pioneer deh-6900IB.
Mám to nějak special nastavi či co?Jak se to sladí nebo nastavý?Mám totiž kompa poprvý a to i rovnou přes zesik.

foto k příspěvku  od FANDAK

o 09.01.2008, 20:15 | FANDAK
Tady jěště jedno foto

foto k příspěvku  od FANDAK

o 09.01.2008, 20:21 | FANDAK | Upraveno: 2008-01-09 20:26:41
A ještě jedna věc když ho umístím pod spolujezdcovou sedačku nebo řidičovu nebude to vadit tomu zesiku.
Na co si dát třeba pozor.Máte stím tak zkušenost?
Ke kompům jenom to že je tam zatím přišroubuju přes slabou OSB desku či paspon překližku a neudělám zatím žádné tlumení a zadělání dveří jelikož se mi do toho ted v zimě moc nechce.
A vše se bude dávat do auta fiat Punto II tak asi tak. :-)
Děkuji za každou radu i připomínku.
o 09.01.2008, 20:45 | michal_smsmsm (A)
jestli ma zesik fakt 55 rms tak to bude v pohode, pod sedackou mu vadit nic nebude, jens i dej bacha aby si tou sedackou mohl jeste hybat :)
o 09.01.2008, 20:58 | FANDAK
Ještě doplním aby to bylo komplet.
Vzadu za sedačkami nechám napojený na zadní výstup z radia origo zadní 10 cm repro.
A v kufru je na zesik Alpine subwofer 80 watt rms.
o 09.01.2008, 21:00 | DaveX
No já bych to možná nechal zatím tak bez toho zesáku, a až na jaro budeš dělat dveře tak si udělej všechno najednou :) taky to tak budu dělat :-P... Hodně lidí ti tady potvrdí že základ jsou dobře vytlumené dveře, já jsem taky začátečník..
o 11.01.2008, 16:26 | db-marek
FANDAK:este si davaj pozor na vodu a by som povedal ze nieje slaby ale na helixsy by bol lepsi nejaky hudobnejsi zosik :)
o 11.01.2008, 20:52 | FANDAK | Upraveno: 2008-01-11 20:54:28
No furt lepší přes aspon nejakej zesik než jenom z rádia. Nebo se pletu co ???
A když už mám v kufru starou Alpinu tak jí hodim na HELIXY a Philipse na subik a je to né??? co?
Ale ta Alpina je zase stará no fakt nevim hm?
PORADTE pls
o 11.01.2008, 23:28 | db-marek
ja si myslim ze alpina by bola lepsia na predok
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3275 sekund.