Navštíveno 2169x

lidicky, chtelo by to dalkove ovladani gain primo monobloku na sw..
mam caliber ca-4010d, ktery ma klasicky remote konektor.. dalo by se to nejak zmaknout doma?

nemate nekdo zchema kam ktery kablik prijde? a pripadne jaky potak na to hodit? nebo da se koupit neco univerzalniho?

12.02.2008, 06:23 |
alfik a co ti brani ovladat hlasitost woofra na radiu?neni to pohodlnejsie?
na radiu je maly rozsah..
posloucham velmi odlisne druhy music, na ktere nestaci jen ovladani z radia..

12.02.2008, 14:01 |
D@ve | Upraveno: 2008-02-12 14:04:12
jj taky jsem to musel zabudovat pod volant remote zesiku.... ( i kdyz mam na radiu skoro vyply SW tak porad nekdy dost tlaci )
kdyby jsi nesehnal, tak jsem ochoten muj remote rozsrubovat a nafotit ( pokud by Ti to nejak pomohlo )
mam Mac Audio Z 2200 ( mohlo by to mozna sedet )
nebo zkus
[ Link ] by Ti ho mohl prodat nebu pujcit na kopii
měl bych dotaz tak k remote mám mám mac z2200 i s remore nechal jsem si k němu vyrobit káblík když ho připojím tak se mě rozsvítí ale nereguluje měl někdo tento problém popř může to být v tom zesíku nějak odpálené gain na zesu normálně funguje řekl bych že ten remote je na něj nopojený paralelně takže by to mělo fakat?zkusím ještě přeměřit ten poták ale myslím že tím to nebude.káblík sem zkoušel a všchno je průchozí
mam to udelat stejne jako tady?

14.02.2008, 07:54 |
D@ve grebec : z manualu...
5.4 REMOTE CONTROL FOR REGULATING THE VOLUME (Z 2200)
The remote control permits volume adjustment only when using the amplifier with an
activated low-pass filter (subwoofer operation).
jednoduse prelozeno:
5.4 dálkové ovládání FOR REGULATING THE VOLUME (Z 2200)
Dálkové ovládání dovoluje úpravu hlasitosti jen když je používán zesilovač s aktivovanou dolní propustí (subwoofer operace).

14.02.2008, 15:45 |
macek | Upraveno: 2008-02-14 15:50:52
kup si potenciometr 50K a telefoni kabel a zapoj to jak je to na obrazku Ja si ho tenkrat taky delal sam na xenona vyslo mi to na cca 80kc

14.02.2008, 19:49 |
macek Jo na PG Xenon 1200
d@ve:tak to jsem nevěděl ale lpf mám stejně nastaveno a nic když reguluju sw hraje pořád steně.jinak co bych dal za český návod proč ho nedávají je to přece jejich povinnost dodat čeký návod ke všemu alespon stručný.

19.02.2008, 09:53 |
D@ve grebec: cesky navod davaji... ale zalezi i u koho kupujes ;-)
jak tak vidim, tak si z UH... v blizke dobe tam budu mit o5 cestu... kdyz tak bychom se na to mrkli,... kdyz tak pisni mi na ICQ - viz profil
Kluci pomoc...
zapojil jsem a zesik nehral a zasmrdel,,
mam to zapojene podle zchema...

21.02.2008, 15:53 |
clown takze caliber to ma asi jinak .. kuwa
a nevi nekdo jak?? na netu to nemuzu nikde najit:(
halo, nevite nekdo jak to spravne zapojit?