Navštíveno 1483x

23.02.2008, 18:39 |
dolph čau. řeším teď takový problém se kterým už nevím co a jak.
Rádio sony cdx-gt414u - auto Audi A3
žlutý žlutý a červený červený.. jsou spojené naladim stanici, uložim, vypbnu rádi vyndám ho vytáhnu klíč ... dám zpět rádio a stanice tam je .. ale jak vypnuté auto stojí déle tak nasadim tatranku a stanice + všechno nastavení je v řiti .. a tak pořád dokola
zapojim žlutý červený a žlutý červený a je to ta samá pohádka jak jsem psal výše.
na origo svazek je zapojený konektor (redukce mezi origo kabeláž a neorigo rádio) a do toho pak ISO..myslel jsem že to bude tím ale na nic jsem nepřišel.. nevíte někdo co stím?
díky

23.02.2008, 18:47 |
pajp nejlépe proměřit.neni v tý redukci spojenej žlutej a červenej do jednoho.podle toho jak to popisuješ tak ti tam nejde trvalí plus
ted bych nerad kecal ale mas vypnuty ten demo mod, ten se me zda ze mi delal to same v octavii u CDX-GT616U. kably dej jak byly, tema to urcite neni - myslim zlutej na zlutej a cervenej na cervenej - to jen menis jestli chces mit radio stale pod proudem.

23.02.2008, 18:59 |
pajp jo a začni pojistkou na rádio v oooo

23.02.2008, 19:24 |
dolph pajp: v redukci je vsechno ok.. to jsem kontroloval.
co je to "oooo"?
Frenkie: demo mod je vypnuty.. dráty jsou zase tak jak byly ž+ž č+č..

23.02.2008, 19:27 |
pajp oooo je audi:-)
dolph ted uz se me ven nechce,ale zitra rano na to kouknu pac mam radio venku a komplet rozpojeny a pokud to do te doby nezjistis tak Ti napisu cim by to jeste mohlo byt. ale vim urco ze to bylo neco s nastavenim,nebot s kablama sem si nehral,jen sem to zapojil

24.02.2008, 10:09 |
dolph Frenkie . tak co kouknul ses na to ?
zatim jsem nezkousel delsi dobu cekani, ale jinak stanice mi drzi v pameti a kdyz vytahnu klic , vyndam tatranku a potom dam zpet drzi i neulozena stanice. jeste jedna vec me napadla, skontorluj napajeci iso , jestli ti jdou dratky jak maj. a jeste zkus napojit na stalo to znamena ze cervenej a zlutej pujdou do zlutyho (mel by ten konektror byt Y , nebo aspon takovej mam ja)

24.02.2008, 11:01 |
dolph zkusim to jeste jednou vsechno projet a uvidime.. jinak červený a žlutý do žlutého přes Y konektor jsem taky zkoušel a dělalo to uplne to same...
nemůže být chyba v rádiu? myslim nejaka vrozená vada.?
mozna zkus radio dat do jineho auta a testnou jestli dela to same

24.02.2008, 11:33 |
dolph frenkie sakra tohle mě nenapadlo :)) odpoledne vyzkouším.. zatím díky