Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Help: problém s ukládáním paměti rádia

o Navštíveno 1483x o
o 23.02.2008, 18:39 | dolph
čau. řeším teď takový problém se kterým už nevím co a jak.

Rádio sony cdx-gt414u - auto Audi A3
žlutý žlutý a červený červený.. jsou spojené naladim stanici, uložim, vypbnu rádi vyndám ho vytáhnu klíč ... dám zpět rádio a stanice tam je .. ale jak vypnuté auto stojí déle tak nasadim tatranku a stanice + všechno nastavení je v řiti .. a tak pořád dokola

zapojim žlutý červený a žlutý červený a je to ta samá pohádka jak jsem psal výše.

na origo svazek je zapojený konektor (redukce mezi origo kabeláž a neorigo rádio) a do toho pak ISO..myslel jsem že to bude tím ale na nic jsem nepřišel.. nevíte někdo co stím?
díky

o 23.02.2008, 18:47 | pajp
nejlépe proměřit.neni v tý redukci spojenej žlutej a červenej do jednoho.podle toho jak to popisuješ tak ti tam nejde trvalí plus
o 23.02.2008, 18:48 | Frenkie
ted bych nerad kecal ale mas vypnuty ten demo mod, ten se me zda ze mi delal to same v octavii u CDX-GT616U. kably dej jak byly, tema to urcite neni - myslim zlutej na zlutej a cervenej na cervenej - to jen menis jestli chces mit radio stale pod proudem.
o 23.02.2008, 18:59 | pajp
jo a začni pojistkou na rádio v oooo
o 23.02.2008, 19:24 | dolph
pajp: v redukci je vsechno ok.. to jsem kontroloval.
co je to "oooo"?

Frenkie: demo mod je vypnuty.. dráty jsou zase tak jak byly ž+ž č+č..
o 23.02.2008, 19:27 | pajp
oooo je audi:-)
o 23.02.2008, 19:32 | Frenkie
dolph ted uz se me ven nechce,ale zitra rano na to kouknu pac mam radio venku a komplet rozpojeny a pokud to do te doby nezjistis tak Ti napisu cim by to jeste mohlo byt. ale vim urco ze to bylo neco s nastavenim,nebot s kablama sem si nehral,jen sem to zapojil
o 24.02.2008, 10:09 | dolph
Frenkie . tak co kouknul ses na to ?
o 24.02.2008, 10:44 | Frenkie
zatim jsem nezkousel delsi dobu cekani, ale jinak stanice mi drzi v pameti a kdyz vytahnu klic , vyndam tatranku a potom dam zpet drzi i neulozena stanice. jeste jedna vec me napadla, skontorluj napajeci iso , jestli ti jdou dratky jak maj. a jeste zkus napojit na stalo to znamena ze cervenej a zlutej pujdou do zlutyho (mel by ten konektror byt Y , nebo aspon takovej mam ja)
o 24.02.2008, 11:01 | dolph
zkusim to jeste jednou vsechno projet a uvidime.. jinak červený a žlutý do žlutého přes Y konektor jsem taky zkoušel a dělalo to uplne to same...

nemůže být chyba v rádiu? myslim nejaka vrozená vada.?
o 24.02.2008, 11:32 | Frenkie
mozna zkus radio dat do jineho auta a testnou jestli dela to same
o 24.02.2008, 11:33 | dolph
frenkie sakra tohle mě nenapadlo :)) odpoledne vyzkouším.. zatím díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3404 sekund.