Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > A9835 - rychlý dotaz

o Navštíveno 1104x o
o 24.02.2008, 18:49 | M.a.R.i
Ahoj, dneska si budu brát od kámoše A9835R, když jsem na rádiu zapnul tu animaci, kde projíýdí auto,tak je uprostřed displeje patrný světlejší pruh, také je vidět na horním a dolním okraji. V tom pruhu krystalky fungují akorát je to světlejší. Co jsem koukal na videa na youtube,tak na některých je to patrné na jiných ne. Je to nromální nebo je to vada? Díky

o 24.02.2008, 18:50 | M.a.R.i
na tomhle videu to jde vidět: [ Link ]
o 25.02.2008, 18:33 | M.a.R.i
To vážně nikdo netuší? Ten pruh je patrný jen při animaci, jinak v menu a při ostatních akcích pruh vidět není.
o 25.02.2008, 19:21 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
mam 9835 ale fakt netusim, obrazky neni to co by mne u 9835 zajimalo
o 26.02.2008, 00:36 | M.a.R.i
to kral007: Samozřejmě,že animace nejsou u tohohle rádia to podstatné,ale mám rád věci v bezvadném stavu. Sice je to prkotina,ale i tak mě to zajíma.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3825 sekund.